Disney turmelee lapsemme!

3.12.2000

En ymmärrä, miten maahamme on päästetty levitykseen monikansallisten Disney-yhtiöiden uusi elokuva "Dinosaurukset". Tämä elokuvahan nimittäin pilkkaa kaikkia niitä arvoja, jotka ovat isänmaassamme olleet pyhiä jo muinaisista ajoista asti!

Raamattu kertoo yhden ainoan totuuden siitä, kuinka Jumala loi maailman, ja siinä asuvat eläimet, ja lopuksi ihmisen. Raamatussa ei kerrota dinosauruksista - niitä ei ole koskaan ollut olemassakaan. Erittäin loukkaavaa on siis esittää "hirmuliskot" tosiasioina, etenkin kun tämä likainen valhe on suunnattu suoraan viattomille lapsille!

Maailma luotiin muutama tuhat vuotta sitten, ja siitä lähtien eläinlajit ovat rappeutumislajiutuneet baramineista eli täydellisistä yksilöistä. Millään muulla tavalla ei "uusia lajeja" voi syntyä, koska uutta tietoa lajin geeneihin ei tule termodynamiikan 2. pääsäännön mukaan, minkä kaikki fyysikotkin myöntävät.

Evolutiouskovaisten tiedemiesten salaliitto kuitenkin omien tarkoitusperiensä edistämiseksi haluaa levittää evoluution valhetta. Jokainen voi itse hiljaa mielessään miettiä, mikä salaliitolla on mielessä, kun valhetta levitetään etenkin lapsille näiden aivopesemiseksi pois kristinuskosta.

Maassamme on edelleenkin voimassa kristilliset lait, joiden perusteella ko. elokuva voidaan takavarikoida ja polttaa, sekä sen levittäjille tuomita ankara rangaistus, esimerkiksi kaksi vuotta ehdotonta vankeutta. Näkisin lain salliman ankarimman rangaistuksen välttämättömäksi ennakkotapaukseksi tässä asiassa, onhan kyseessä törkein ja räikein tapaus, jonka olemme pitkiin aikoihin nähneet.

Mikseivät päättäjät toimi? Ovatko kristillisten kansanedustajatkin vellihousuja, kuten kaikki muut kansanedustajat. Itse en varmasti enää ikinä äänestä kristillisiä, jos he eivät puutu tähän asiaan, enkä kehoita ketään muutakaan koskaan enää äänestämään moisia saamattomia vätyksiä, jotka eivät noudata edes Raamattua.


(Mr. Niilo Paasivirta)