Suomeen On Valittava Diktaattori!

Armaan Suur-Suomemme tilanne on surkea. Perusarvot kuten Koti, Uskonto ja Isänmaa ovat kohta jo kokonaan unohtuneet. Yhä useampi nuori pettää isänmaansa menemällä siviilipalvelukseen. Homot, ja kaiketi kohta pedofilit ja muut kieroutumatkin, saavat mennä avioliittoon ja adoptoida avuttomia lapsia! Kovia huumeita, kuten kannabista ja hashista, myydään lapsille ja niistä levitetään Internetissä valheellista tietoa! Kouluissamme ei enää edes opeteta kristillistä uskontoa eikä kurista ole tietoakaan. Euroopan Unioni - Eurostoliitto - uusi Antikristus - joka on muuten vapaamuurarien salaliitto - vie itsenäisyytemme! Laiskat työttömät loiset, joiden työttömyys on heidän oma syynsä, loisivat rehellisten ihmisten rahoilla!

Nyt olisi ripeiden toimien aika! Suomeen olisi mitä pikimmin valittava diktaattori, jotta asiat saataisiin kuntoon. Kun yksi, jalo, rehti Suomalainen mies päättäisi kaikki tärkeät asiat ilman eduskunnan, tuon läskilöllyköistä koostuvan omaa etuaan ja napaansa apaattisena toljottavan lauman, tahdottomien myötäilijöiden joukon, häirintää, puhumattakaan ns. hallituksesta, joka on vielä surkeampi nössösakki, saataisiin kaikki hyvät lait heti voimaan ilman vuosikausien viivästystä.

Kenestä saisimme Armaaseen Suur-Suomeemme tällaisen miehen? Valitkaa minut diktaattoriksi! Minulla on monen vuoden raudanluja kansainvälinen johtajakokemus. Olen reservin ylikersantti. Uskon syvästi Jumalaan ja Jeesukseen, vapahtajaamme! Olen vakaa, rehti, reipas, urheilullinen, siveellinen, hyveelinen, urhoollinen, järkähtämättömän ankara mutta oikeudenmukainen, tarkka, ahkera, uskollinen ja ennen kaikkea tinkimättömän rehellinen! Olen ollut partiolaisena jo pienestä pitäen. Älykkyysosamääräni on yli 180. Olen Isänmaallisen Kansanpuolueen perustajajäsen! Kuulun Lionsiin, Rotareihin, Keskustapuolueeseen, Vihreisiin, Kokoomukseen, SDP:hen, SAK:hon, STTK:hon ja Akavaan!

Tässä hieman lakeja, jotka astuvat heti voimaan kun minut valitaan diktaattoriksi:

Joka ylläolevia lakeja vastustaa, on toki suljettava yhteiskunnan ulkopuolelle!

Lisäksi Suomi ryhtyy välittömästi valmistamaan ydinasetta puolustuksemme varmistukseksi.

Tulen tekemään myös lukemattomia muita uudistuksia, josta tulee olemaan runsaasti hyötyä Armaan Suur-Suomemme koko väestölle!


(Niilo Paasivirta)