Microsoftin uusi loistava ohjelmointikieli korvaa kaikki vanhat kielet!

30.6.2000

Nyt, kun on jo itsestäänselvyys, että kaikkiin maailman tietokoneisiin tullaan päivittämään Windows 2000 käyttöjärjestelmä, on sitä kautta myös varmaa, että kaikki siirtyvät automaattisesti myös Microsoftin äskettäin julkaiseman uuden erinomaisen ohjelmointikielen käyttäjiksi.

Viimeinkin on linux-uskovaisille ja muille hörhöille lyöty luu kurkkuun. Microsoftin järjestelmät tulevat väistämättä korvaamaan kaikki riemunkirjavat systeemit Internetissä. Microsoft.NET korvaa nykyisen hitaan, epästandardien ja fanaattisten Anti-Microsoft -raivohullujen valtaaman Internetin.

Microsoftin uusi loistava ohjelmointikieli C# (lausutaan "csharp", niille typerille idiooteille, jotka eivät osaa lukea Microsoftin webbisivuilta uusinta tietoa) yhdistää C++:n ja Visual Basicin, joista etenkin jälkimmäinen on jo nyt maailman ylivoimaisesti käytetyin web-sovellusten kieli. Sunin "standardi" Java, eli se, joka tunnetusti on vain yhden lakitupariitelyyn keskittynen yrityksen raukkamaisesti omima, surkea yritys, voidaan vihdoinkin lopullisesti haudata.

Bill Dunlap totesi, että C# parantaa tuottavuutta ja tuo Internetin kaikki edut jokaiselle C++ ohjelmoijalle. Täten on selvää, että vanhanaikainen C++ korvataan nyt kaikkialla C#:lla. Kaikissa Suomen kouluissa olisi ensimmäiseksi ohjelmointikieleksi nyt heti vaihdettava C#. Tästä se nousu lamasta lähtee. Suomi on jo nyt tunnettu huipputeknologiasta, ja Microsoft on täysin varmasti Internetin ylivoimainen hallitsija uuden ohjelmointikielen myötä.

C# ja .NET taso tekevät kehittäjille helpommaksi rakentaa Web sovellutuksia jotka yhdistyvät mihin tahansa käyttöjärjestelmään - tämä viittaa tietysti Microsoftin erinomaisiin Windows 95/98, Windows CE, Windows NT ja ennen kaikkea Windows 2000 sekä Millennium -käyttöjärjestelmiin - jotka juoksevat jokaisessa laitteessa. C#:llä kehittäjät voivat myös tehdä ohjelmointifunktioita, esimerkiksi järjestelmäohjelmien etsintämekanismeja, joita voi käyttää Internetin yli kliksauttamalla hiirellä vain yhtä yksinkertaista Verkko Menetelmä -komentoa!

Tämä kehitys, joka käyttää XML ja SOAP -protokollia, on menetelmä ohjelmien väliseen kommunikointiin Internetin yli, ja korvaa kaikki omituiset askelmat ja viivat, joita vanhanaikaiset, huonot epästandardit ei-Microsoft -järjestelmät aina tarvitsevat. Täten kehittäjät voivat rakentaa jatkuvasti, eikä heidän tarvitse kopioida onnettomia skriptinpätkiä sieltä täältä. Työajan säästö on huikea, ja tuottavuus paranee uskomattomasti.

C# on niin helppokäyttöinen, että kehittäjien ja tietokoneiden käyttäjien ei tarvitse edes ymmärtää miten C# rakentaa palvelut näiden käyttöön! Ei tarvitse olla raketti-tiedemies, riittää kun ymmärtää aakkoskeiton. Esim. Verkko Menetelmä koodi tarvitsee vain laittaa tavanomaisen funktion eteen ja kaikki toimii loistavasti.

Lisäksi C# pesee kaikki vanhat roskasysteemit nopeudessa. Microsoftin webbisivuilla lukuisat asiantuntijat kertovat, kuinka C# on paljon nopeampi, helppokäyttöisempi, ja noudattaa kaikkia standardeja, kuten Microsoftin kehittämiä XML- ja SOAP-protokollia. C# säästää lukemattomia työpäiviä. Täten se on täysin ylivoimainen, joka lienee jopa Linux-peeloille nyt kristallinselvää.

ECMA hyväksyy Microsoftin standardit, ja niistä tulee tätä kautta väistämättä koko maailman hyväksymä ISO-standardi. Vihdoinkin voimme lopullisesti luopua vanhoista ei-Microsoft -järjestelmistä. Niiden käyttöön ei enää ole näkyvissä mitään hyväksyttävää syytä. C# on kieli, jota olemme olleet katsomassa. Kaikki on nyt selvää.


(Niilo Paasivirta)