Uusi Erittäin Vaarallinen Muotihuume!

19.2.1999

Kaikki huumeiden vastustajat ovat kyllä jo hyvän aikaa tienneet uudesta pahasta huumeesta, mutta on toivottu, ettei tieto siitä leviäisi herkän nuorisomme keskuuteen. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että rikolliset ainekset ovat kuin ovatkin levittämässä tätä pahaa asiaa etenkin Internetin täysin valvontaa vailla olevilla kanavilla.

Niinpä minun on nyt kerrottava suurelle yleisölle tästä turmiollisesta, pahasta uudesta huumeesta jota - kauhistus - ei ole laissamme vielä ollenkaan! Banadiini olisi lisättävä huumeaineiden listalle mitä kiireellisimmin.

Tämänkin huumeen osalta on aina, aina muistettava painottaa erittäin suuresti sitä tosiseikkaa, että vaaratonta huumetta ei ole! Ei koskaan! On olemassa vain vaarallisia ja erittäin vaarallisia huumeita. Eli missään tapauksessa ei koskaan, ei missään olosuhteissa, ei edes eräissä huumemyönteisissä maissa lomalla, ei milloinkaan, saa ryhtyä mihinkään huumeeseen! Se on aina vaarallista.

Banadiiniä on, kauhistuttavaa kyllä, maassamme helppo saada. Aivan liian helppo! Valitettavasti tämä huume on erittäin vaikea ongelma nimenomaan tässä suhteessa.

Tarkkailkaa lapsianne. Banadiinihuumeen käytöstä kielivät mm. salaperäinen puuhailu keittiössä, mikroaaltouunin luvaton käyttö, erinlaisten kemikaalien, mm. metyleeni kloridin ja puhtaan etanolin hankkiminen, sekä maapähkinänkuorien keräily. Myöskin tavallinen leivinsooda on eräs aineosa. Huumeen pääraaka-aine ovat: tavalliset banaanit. Nyt ymmärrätte miksi tämä on niin vaikea ja vakava asia!

Banadiini on läheistä sukua LSD:lle ja DMT:lle, mikä kertookin jo sen hirvittävästä vaarallisuudesta. Jo pienikin kokeilu saattaa syöstä nuoren parantumattomaan mielisairauteen! Muina sivuvaikutuksina ovat mm. strykniinimyrkytysoireet, runsas estrogeenin erittyminen pojilla (seurauksena mm. rintojen kasvua), jne.


(Niilo Paasivirta)