Avaruusolennot ovat täällä!

23.4.2001

Tässä mielipiteessä, jota voisi ennemminkin tällä kertaa sanoa raportiksi tai uutiseksi, esitän mm. autenttisen valokuvan avaruusolentojen aluksesta, jolla he matkustavat avaruudessa sekä myöskin maan päällä. Tämä ns. valopallotyypin alus on sama, jolla tehdään öisin ns. viljaympyröitä, jotka muuten asioihin vihkiytyneille ovat selkeitä viestejä maapallon ulkopuolisilta ystäviltämme. Esimerkiksi, osa viljaympyröiden kuvioista on avaruusolentojen muotokuvia. Joissakin viljaympyröissä on ollut galaktisen yhteisön kaavakuva! Ja niin edelleen. Edes vihkiytyneet eivät vielä ymmärrä kaikkea.

Tämän valokuvan nappasin 15.4.2001 eräässä Keski-Suomen metsässä, jonka tarkempaa sijaintia en tässä tahdo paljastaa, koska uteliaat turistilaumat haittaisivat tässä vaiheessa meidän, kontaktihenkilöiden, velvollisuuksia.


Kuvassa on myös linkki samaan kuvaan hiukan suurempana versiona. Alkuperäiset negatiivit luovutin avaruusolentojen haltuun, sillä meidänkin maassamme tietyt tahot, kuten disinformaatiota levittävät skeptikot ja tiedemiehet, olisivat muuten ottaneet ne minulta tavalla tai toisella (esim. niin sanotut "miehet mustissa" eli Men in Black ovat skeptikoiden salaliiton agentteja).

Valopalloalus on kuvassa muuten noin 200 metrin etäisyydellä; se, että se näyttää olevan puunrunkojen edessä, johtuu tietenkin aluksen kirkkaudesta, joka on tavallaan "polttanut" filmiin valkoisen kentän. Kuvan pienemmät valopallot ovat aluksesta lähetettyjä lentäviä instrumentteja; ne sisältävät mm. kolmiulotteisia kameroita ja tieteellisiä kojeita.

Voin paljastaa tiettyjä seikkoja: kuten esimerkiksi sen, että avaruusolennot ovat olleet minuun yhteydessä jo pitkään, siitä asti, kun aloitin yhteiskunnallisen vaikuttajan urani. Avaruusolennot ovat tietenkin erityisen kiinnostuneita henkilöistä, joilla on vaikutusvaltaa, ja etenkin meistä lupaavista nuorista, jotka olemme tulevaisuudessa tärkeitä päättäjiä. He pyysivät minua esittämään tämän valokuvatodisteen internetissä, joka muuten kiinnostaa myös avaruusolentoja paljon, onhan se erittäin alkeellinen muoto heidän tietojärjestelmästään, johon jokainen avaruusolento on kaiken aikaa yhteydessä.

Skeptikoiden ja tiedemiesten suuri salaliitto ei enää voi pysäyttää oikean totuuden leviämistä. Avaruusolennot levittävät oikeaa tietoa nyt mm. internetin kautta. Tiesitkö, että sinunkin sivusi on varmasti ladattu heidän tietopankkeihinsa, ja ehkä joku avaruusolento on jopa lukenut sivusi tarkemmin, jos siinä on ollut jotain heitä kiinnostavaa!

Avaruusolennot tekevät tieteellisiä tutkimuksia esimerkiksi juuri tarkkailemalla ihmisten tietoliikennettä. Yli-inhimillisen älykkäät tekoälyjärjestelmät luovat uutta tutkimustietoa ihmisistä automaattisesti. Olen saanut silmäillä muutamia englanniksi käännettyjä raportteja, ja ne ovat järkyttävää luettavaa. Ihmisluonne ei todellakaan ole vielä tarpeeksi jalostunut - muutamia harvoja poikkeuksellisia yksilöitä lukuunottamatta - että avaruusolennot voisivat tulla laajasti julkisuuteen.

Avaruusolennoilla on eräänlainen "televisio", jolla voi katsoa tulevia tapahtumia. Tämä perustuu tiedemiestenkin "hyväksymään" tunnelointi-ilmiöön, jossa hiukkanen voi siirtyä ylivalonnopeudella, joka tarkoittaa sitä, että se liikkuu myös aika-akselilla. Skeptikoiden ja tiedemiesten oli pakko "keksiä" tunnelointi-ilmiö, koska avaruusolennot olisivat muuten joutuneet "pakkosyöttämään" sen vaarallisella tavalla - tämä asia on ratkaisevan tärkeä ihmisen kehityksessä kohti tietoisuuden tasoa, jolla rotumme voi liittyä kokonaisuudessaan galaktiseen yhteisöön.

Avaruusolentojen sanoma on yksinkertainen: ihmisten on kehityttävä, lopetettava sodat, ja ratkaistava ongelmansa, ennen kuin heidät voidaan ottaa galaktiseen yhteisöön. Nyt ihmiskunta on kuitenkin tuhon partaalla. Voi olla, että ihmiskunnasta pelastetaan vain meidät, poikkeuksellisen kehittyneet yksilöt. Silloin galaksimme suuret henkiolennot olisivat osittain epäonnistuneet tehtävässään.


(Mr. Niilo Paasivirta)