Jokaisen suomalaisen velvollisuus on hankkia auto!

19.1.2001

Nykyaikana kansainvälinen kilpailu vaatii työssäkäyviltä eli rehellisiltä ihmisiltä yhä enemmän. Eräs tärkeä asia on nopeus, kaikissa asioissa, etenkin tietoyhteiskunnan aloilla. Ratkaisevaa nopeuden kannalta puolestaan on kehittynyt infrastruktuuri. Sellainen maassamme onneksi on.

Nythän on kuitenkin niin, että eräät yhteiskuntamme vastaiset ainekset, eli kaikenkarvaiset kettutytöt ja sivarit, aina vastustavat äänekkäästi hyvinvointivaltiomme perustaa, joka on yksityisautoilu. Eivätkö nuo oraanpurijat käsitä, että oma auto on maamme kilpailukyvyn kannalta oleellinen asia! Tietenkin työttömänä loisiminen voi hämärtää noilta viherpipertäjiltä eräitä käsitteitä, mutta se yksinään ei voi selittää noin pahaa vieraantumista tosiasioista.

Jokaisen rehellisen aikuisen suomalaisen velvollisuus on siis hankkia auto ja ajokortti. Työelämässä oma auto on ehdoton välttämättömyys! Maamme etäisyydet ovat pitkiä, silti asioiden pitää juosta samalla vauhdilla kuin kilpailevissa teollisuusmaissa. Kyllä omalla autolla työasioita ahkerasti hoitavat ihmiset ovat se tukipylväs, joka pitää hyvinvointiamme yllä, ja jolla myös maksetaan tukea sille "vaihtoehtoväelle", joka kaikkein kiivaimmin sitten autoilua vastustaa!

Erittäin huolestuttavaa on tuon roskaväen luikertelu politiikkaan. Yksityisautoilua tehdään eräiden puolueiden taholta aina vain vaikeammaksi ja vaikeammaksi. Hirmuinen autovero, "käyttömaksu", polttoaineveron korottaminen järjettömän suureksi, teiden ylläpitoon annetaan yhä vähemmän ja vähemmän rahaa, nopeusrajoitusten laskeminen käsittämättömän alas, jatkuva laajamittainen nopeuksien kyttääminen, kun huomattavasti vakavampiakin asioita olisi, kaikesta tästä voimme "kiittää" eräitä "puolueita".

Jo nyt Suomessa ajetaan Euroopan vanhimmilla ja huonoimmilla autoilla, jotka ovat silti Euroopan kalleimpia, ja maksetaan Euroopan korkeinta hintaa polttoaineesta. Tämä uusin "neronleimaus", jolla "parannetaan liikennettä", se se vasta on järjettömyyden uusi huippu! Nopeusrajoitus aiotaan laskea kaikkialla 70 kilometriin tunnissa. Ko. asian keksineet tietenkin asuvat Helsingin keskustassa kävelymatkan päässä "työpaikasta". Miksi tuollaisten kukkahattusetien ja -tätien annetaan päättää Suomen autoilijoiden asioista?


(Mr. Niilo Paasivirta)