Auringonpalvonta on epäjumalan palvontaa!

5.7.2005

Nyt on taas se aika vuodesta, kun kaikki nurmikot ja hiekkarannat levittäytyvät irstaan avoimena täyteen alastomia, nuoria vartaloita kiihoittavissa asennoissa. Kuinka usein olenkaan taas pakotettu kuntopyöräillessäni ajamaan näiden syntisten alueiden läpi, ja näkemään joka suunnassa vain niukkojen bikinien verhoamia nuoria vartaloita!

Siksi näin kasvihuoneilmiön lämmittämien kesähelteittemme kuumimpana aikana olisi kansalaisiamme syytä muistuttaa niistä moninaisista vaaroista, joita turmiollinen auringonpaiste saa aikaan. Etenkin nuorten tyttöjen ja naisten iho on erityinen huolenaiheemme ja alituisen tarkastelumme kohde. Ensinnäkin, nuorten naisten, jotka ovat useimmiten etsimässä aviomiestä, tulisi muistaa, että oleskelu auringossa vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Iho paksuuntuu, veltostuu ja rypistyy. Iho näyttää ikäistään vanhemmalta. Iho ei unohda saamaansa UV-säteilyä, vaan säteilyn vaikutukset kertyvät ihon muistiin koko eliniän ajan.

Auringonotto aiheuttaa ihon punoitusta, kuumotusta, kiristystä, kirvelyä, kutinaa ja arkuutta. Seurauksena on myös tiettyjä silmävaurioita. Yksikin "palamisseikkailu" voi olla kohtalokas, vaikka se tulee esiin kahden- kolmenkymmenen vuoden kuluttua. Sen verran aikaa voi kulua ennen kuin ihosyöpä näkyy iholla. Ultravioletti V-säteet saavat aikaan korvaamatonta tuhoa orvaskedessä. Solujen puolustusmekanismit voivat vaurioitua väliaikaisesti tai pysyvästi tai solut kuolla. Jotkut solut voivat myöhemmin muuttua syöpäsoluiksi. UV-B -säteiden tuhot ovat arvaamattomia, jopa onnen kauppaa auringonpalvonnan riskipelissä.

Pelkästään auringonpalvomisen terveysvaikutukset ovat siis erinomaisen vakavat. Mutta missään nimessä ei sovi myöskään unohtaa "auringonoton" eli auringonpalvonnan pakanallisia lähtökohta ja asiaan liittyviä vaikeita henkisiä ja sielullisiakin vaaroja! Ihmisen sisimmässä on herkkä kohta, jossa on paikka Jumalan kuvalle. Palvonnan kohde ottaa törkeästi tämän, Jumalalle kuuluvan paikan! Auringonpalvonta on siis kuolemansynti.

Kuten Raamatun 5. Mooseksen kirja, 17 luku sanoo: "Jos sinun keskuudessasi," ..."on mies tai nainen, joka ja menee ja palvelee muita jumalia ja kumartaa niitä: aurinkoa, kuuta tai kaikkea taivaan joukkoa, minkä minä olen kieltänyt," ... "niin vie se mies tai se nainen, joka on sellaisen pahan tehnyt, porttiesi edustalle - se mies tai se nainen - ja kivitä heidät kuoliaaksi."

Jo muinaiset sumerilaiset palvoivat aurinkoa epäjumalana. Sieltä se levisi kaikkialle maailmaan. Saksalaisten esi-isät palvoivat tunnetusti aurinkoa. Myös englantilaiset ovat pyhittäneet viikkoleponsa auringolle. Hekin viettävät auringonpäivää, Sunday. Myös meillä Suomessa on käsittämättömästä syystä käytössä "sunnuntai", auringon päivä. Se, kuten muuten muutkin viikonpäivät, olisi nimettävä uudelleen kristinuskon mukaiseksi. Sunnuntain nimeksi sopisi vaikkapa sapatti.

Kaikissa meedioissa joudumme sesonkiaikana sietämään auringonpaisteessa hekumoivia lähes alastomia vartaloita, joiden tarkoitus on kiihoittaa haureuteen sekä ostamaan runsaasti tähän epäjumalaan liittyviä tuotteita, etenkin vaatteita ja nautintoaineita. Eräs pöyristyttävimmistä keksinnöistä on ns. aurinkovoide, jota naiset kutsuvat viekoittelevasti levittämään paljaalle iholleen! Useita kertoja minäkin, eräänä Suomen tavoitelluimmista miehistä, olen joutunut torjumaan uimarannoilla naisten lähentelyjä, kun nämä tarjoavat vartaloaan öljyttäväksi.

Kun muistamme, että muinaisen Meksikon alkuasukkaat viilsivät elävältä, kirkuvalta ihmisuhrilta ensin kädet ja jalat poikki, ja sitten repivät häneltä sydämen rinnasta ja tarjosivat sen uhriksi auringolle, niin voimme saavuttaa hämärän käsityksen siitä, kuinka hirvittävä synti auringonpalvonta kristinuskomme silmissä on!

Homo"kulttuuriin" liittyy aina kiinteästi muhevan rusketuksen hankkiminen. Homoseksualistit valtaavatkin kesäisin monet uimarannat, alati etsien seksikontakteja. Tämän takia Suomenkin uimarannat ovat oikeastaan normaaleilta ihmisiltä ja etenkin lapsilta suljettuja, koska niissä joutuisi kaiken aikaa katselemaan lesbonaisten kielisuudelmia ja väistelemään homokahmaisuja. Kuten eräs homojen web-sivu mainostaa muuatta San Franciscon aluetta: "Joka sunnuntaiaamu lihaksikkaat auringonpalvojat kerääntyvät puiston lounaiskulmaan. Puistoa ympäröivä alue on myös tunnettu tiheästä lesbokonsentraatiosta."

Kuvassa vasemmalla on katolilaisten käyttämä aurinkosymboli, jossa kirjaimet I, H ja S viittaavat egyptiläisiin pakanajumaliin Isis, Horus ja Set. Valhejumalien runsaus todistaa ihmisten kaipuusta oikean Jumalan luo. Raamatun ennustuksissa tuota kirkkoa nimitetään pääasiallisesti kahdella nimellä: Suuri Portto ja Babylon. Portto tarkoittaa samaa kuin yleinen nainen. Sillä viitataan valtiovallan osuuteen kirkon johdossa. Sana Babylon viittaa kirkon hajanaisuuteen ja ideologiseen taustaan, jonka juuret ulottuvat muinaisen Babylonin auringonpalvontaan.

Eli: auringonotto ja auringonpalvonta johtavat nopeaan ruumiilliseen rappeutumiseen, syöpään, kuolemaan, kuolemansyntiin, epäjumalan palvontaan, haureuden harjoittamiseen, homoseksualismiin, sukupuolitauteihin ja täydelliseen yleiseen rappiotilaan. Kukaan oikea kristitty ei milloinkaan siis auringonpalvontaan ryhdy!


(Mr. Niilo Paasivirta)