Miksei aurakuvausta käytetä!

6.11.2001

Ihmettelen, miksei Suomessa ole huomattu tärkeää apuvälinetta, joka maailmalla on jo yleisesti käytössä. Aurakuvaus olisi mitä hyödyllisin apuväline lähes kaikilla yhteiskuntamme alueilla! Esimerkiksi Auraspectrophotometer 2100 -kameroitahan saa the Institute for Psychic Developmentista USA:sta, eivätkä ne kappaleelta varmasti maksa edes sen verran, mitä yksi Windows XP -tietokone maksaa.

Aurakameraa on USA:ssa kehitelty jo vuosikausien ajan maailman parhaiden henkiparantajien, selvänäkijöiden, tietotekniikan ja optiikan alojen asiantuntijoiden kanssa. Suomi on näin ollen pahasti jäljessä aurakuvauksen kehittämisessä! Teknillisten korkeakoulujen pitäisi mahdollisimman pian aloittaa aurakuvauksen tutkimukset. On pöyristyttävää, että näin tärkeä asia on voitu jättää täysin huomiotta! Suomessa on kehitettävä edullinen aurakuvaus-lisälaite, jota voi käyttää video-, filmi-, valokuva- ja digitaalikameroissa.

Suomen päättäjät eivät saa kuunnella ateisti-skeptikkosalaliittolais-sfnet-sisäpiirin saatananpalvonta-evolutionisti-disinformaatiopropagandan levittäjiä. Aurakuvaus toimii ja se on todistettu tieteellisesti oikeaksi jo ajat sitten. Esimerkiksi venäläiset tiedemiehet ovat havainneet auran olevan sähkömagneettinen kenttä, jossa on vapaita protoneja ja ioneja. Häpeällistä, että Venäjä on jopa nykytilassaan tässä asiassa Suomea edellä! Jos kaikki aikojensa "luovat hullut" esim. muutamat tiedemiehet olisi lannistettu kunkin ajan skeptikkojen toimesta, niin monet suuret keksinnöt olisivat jääneet tekemättä. Nythän ei kuitenkaan enää ole edes kyse mistään "hulluttelusta" vaan vakavasta tieteestä.

Koko vartalon aurakuvasta tai auraelokuvasta nähdään yhdellä silmäyksellä henkilön uskonnollisen vakaumuksen voimakkuus, hänen henkinen ja fyysinen terveydentilansa, mahdollinen homous tai muu perversio, ja lukemattomia muita asioita. Saatanan vallassa olevan ihmisen aura näkyy välittömästi. Näin ollen olisi ratkaisevan tärkeää, että jokainen suomalainen kävisi pakollisessa aurakuvassa säännöllisesti!

Aurakuvan olisi oltava itsestäänselvä liite esimerkiksi työhakemukseen. Armeijaan pyrkivät voitaisiin lajitella aurakuvien perusteella helposti oikeisiin aselajeihin. Lääkärin diagnoosia aurakuva helpottaisi tavattomasti. Vastasyntyneestä kannattaisi välittömästi ottaa aurakuva, sillä kun astrologiseen karttaan yhdistetään aurakuvan antama tieteellinen tieto, voidaan kansalaisen koko elämä suunnitella siten, että hän voi hyödyntää kaikkia hyviä puoliaan lapsesta vanhuuteen asti. Kaikkien nykyisten ja tulevien vanhempien tulee siis vaatia aurakuvauksen ottamista käyttöön sairaaloissa!

Sanomattakin on selvää, että totuus tulee herättämään laajaa vastustusta etenkin skeptikko-ateisti-evolutionisti-salaliiton piirissä. Mutta totuus tulee, ja totuus ei pala tulessakaan. Aurakuvaus on jo voittanut taistelun. Ensi vuonna tulee tällä alalla tapahtumaan suuria, mutta minulla ei vielä ole lupa kertoa mitä kaikkea olen ennaltatietänyt. Skeptikko-ateistit ovat jämähtäneet jonnekin viime vuosituhannelle. Alkakaahan siis jo tulla sieltä pikku hiljaa eteenpäin, muu maailma jättää pian teidät kokonaan.


(Mr. Niilo Paasivirta)