Pyhäpäivää ei saa häpäistä!

10.9.2004

Suomalaisilla on jo ikimuistoisista ajoista asti ollut yhteiset uskonnolliset ja siveelliset periaatteet. Eräs sisäinen ääni kertoo jokaisen rehellisen kansalaisen sydämelle, mitkä asiat ovat erityisesti pyhiä, ja siksi jokaista kunnollista ihmistä näihin asioihin kajoaminen niin suuresti närkästyttää. Muutamat asiat, jotka Raamatussakin mainitaan, voidaan heti havaita jo sydämen äänellä olevan pyhiä ja tärkeitä jokaiselle ihmiselle, jonka sydäntä ei sielunvihollinen ole paaduttanut.

Nyt kuitenkin eräät päättävät tahot aikovat vetää viimeisetkin kristilliset periaatteemme lokaan kieltämällä pyhäpäivän vieton! Jos kauppojen aukioloajat nyt vapautetaan, viedään maastamme viimeinenkin kristillinen perusperiaate. Näin avataan portit kaikille mahdollisille mielipuolisille irstailuille. Tokihan esimerkiksi pedofiileilla on sitten oikeus elää viettiensä mukaan, jos kerran jokainen ihminen saa pyhäpäivänkin suhteen tehdä aivan mitä huvittaa.

Haastankin nyt kaikki Suomen rehelliset kansalaiset heti lähtemään eduskuntatalon eteen mielenosoitukseen. Joukkovoima on tässä toivottomassa tilanteessa enää se asia, joka voi torjua antikristuksen. Kunhan eduskuntatalon edessä on runsas joukko kristittyjä polvirukouksessa nälkälakossa ympäri vuorokauden, saamme huomiota epätoivoisessa taistelussamme pyhäpäivän puolesta.

Äänestäjien on nyt syytä panna tarkoin merkille ne päättäjät, jotka ovat saatanan vallassa eli kannattavat viimeistenkin pyhien asioiden törkeää häpäisemistä. Kun pyhäpäivä otetaan pois, seuraava askel on kirkkojen purkaminen tai muuttaminen nuorisotiloiksi tai muiksi kommunistien pesäpaikoiksi.

Toisessa vaiheessa kielletään kristinuskon harjoittaminen kokonaan, ja pian ovatkin inkvisiittorit liikkeellä hakemassa yöllä kristittyjä ihmisiä valtion kidutuslaitoksiin, joissa käytetään sähköshokkeja. Niiden tehoa voidaan parantaa uudella teknologialla: mikrosiruja voidaan asentaa "potilaan" kehoon, jotta tuska kymmenkertaistuu.


(Mr. Niilo Paasivirta)