Ateismi turmelee nuorison!

5.7.2008

Jokainen valveutunut kristitty kansalainen joutui hirvittäväksi kauhistuksekseen lukemaan tänään pahan uutisen: ns. Prometheus-leirit, joilla leiritetään vastuuttomien vanhempien kristinuskosta paitsi jättämiä nuoria, ovat synnin ja turmeluksen pahimpia pesäpaikkoja! Tämä on tietysti vain se pieni jäävuoren huippu kaikessa siinä turmeluksessa, jonka ateismi erityisesti juuri nuorisossa aiheuttaa.

Uutinen kertoi, että Prometheus-leirien "vapaamuotoisuus" on herättänyt kysymyksiä joidenkin nuorten vanhemmissa. Osa vanhemmista pitää leirien käytäntöjä aivan liian sallivina. Tupakanpolttoa leireillä ei lainkaan kielletä. Pojat ja tytöt laitetaan nukkumaan samoihin sänkyihin ns. "siskonpetiin"! Leirien edustaja vain toteaa, että käytössä on vain yksi sali, joten näin on tehtävä.

Ateistien suosimassa wikipedia-Internet-tietosanakirjassa mainitaan heti alkuun, että "Nimensä Prometheus-leiri on saanut kreikkalaisen jumaltaruston Prometheus-titaanilta, joka varasti tulen jumalilta ja antoi sen ihmisille." Ateistien leiri siis ottaa mallia ensimmäkseksi - kreikkalaisilta pakanajumalilta! Wikipedia kertoo myös, että "Prometheus-juhlaan saakka leiri on suljettu yhteisö, jossa leiriläiset ja tiimiläiset ovat tiiviisti tekemisissä keskenään ja yhteydenpito ulkomaailmaan on vähäistä." Kulttien eräänä tunnusmerkkinä onkin jäsenten tarkka erottaminen "ulkomaailmasta", jotta ulkoinen vaikutus ei haittaa aivopesua. Leirin lopussa järjestetään "riitti", jossa nuori "aikuistuu". Sanomattakin on selvää, että ateistien leiritys kuulostaa siis kaikin mahdollisin tavoin pakanauskonnolliselta kultilta!

IRCiin nuoret ovat omin päin perustaneet useita "protu" -yhteisöjä. Eräs niistä mainosta olevansa "seksi-sebun haaremi" ja toinen "Protunuoret helvetissä hihhuloi!" sekä "Tää on ehdottomasti homoin leiri millä oon ikinä ollut!". Hyvin kuvaavaa. Seksi, homoseksuaalisuus ja Helvettiin joutuminen koetaan ateistien leireillä erityisen hauskoiksi ja tärkeiksi asioiksi. Leireillä kuvatuissa kuvissa ilmeisesti leikitään muhamettilaisten rukousmenoja. Tällainen toiminta on kristitylle kauhistus! Sitäpaitsi se on Suomen rikoslain mukaisesti jumalanpilkkaa. Ei se, että jumalanpilkkaa harjoitetaan ateistien kesken jossain korvessa pois muiden silmistä, tee siitä lainkaan sen hyväksyttävämpää.

Sen, että homoseksualismi on näillä leireillä erityisesti korostettu, osoittaa se, että homoyhdistys Seta on kutsuttu säännöllisesti Prometheus-leireille. Seta pitää "leirejä malliesimerkkeinä asiallisesta tiedon välittämisestä ja nuorten minäkuvan tukemisesta ja toivoo, että toimintamalli kopioitaisiin muun muassa seurakuntien rippileireille." Eli homoseksualismia pitäisi kiireesti levittää myös kristityille nuorille!

Laadukkailla suomi24.fi -keskustelupalstoilla Prometheus-leirin käynyt nimimerkki White Musk ihmettelee kokemuksiaan: "Protulla siis on yleensä todella outoa porukkaa. Perusteinejä ei ole niin ohjaajissa kuin leiriläisissäkään. Kaikki lapset tuntivat tulevan jostain ekovegaaniultrafilosofiperheistä." Yleisesti voidaan siis todeta, että nämä ateistinuoret ovat jo kotiolosuhteiden takia poikkeavia. Mikäli sitten normaali, hyvin kasvatettu nuori jonkin erehdyksen takia laitetaan tällaiseen seuraan, siitä ei hyvä seuraa!

Sanomalehti Keskisuomalaisen keskustelussa Prometheus-leirin kannattaja ihastelee leirin tehoa: "Viikon mittaisen suljetun leiritoiminnan jälkeen 8.-9. -luokkalainen uskoo kaiken mitä hänelle ikinä leirillä kerrotaankaan." Lisäksi leireillä lapset laitetaan alasti yhteissaunaan! Kyllä - tytöt ja pojat ja leirin ohjaajat, kaikki yhdessä. (protu.fi -sivusto on Luojan siunauksella onneksi kaatunut, joten en voi tarkistaa asiaa, mutta toiset keskustelupalstalla vahvistivat sen kyllä.)

Ateismi antaa siis todistetusti nuorelle sellaisen maailmankuvan, jossa homoseksualismi, tupakointi, esiaviollinen seksi ja ryhmäseksi sekä jumalanpilkka ovat hyväksyttäviä asioita. Nämä "ateistit" harjoittavat kuitenkin muinaisten kreikkalaisten jumalten palvomista ja suorittelevat riittejä! Tietenkin myös evoluutiouskonto, joka on tieteellisesti osoitettu valheeksi, on tärkeä osa näiden "ateistien" uskontojärjestelmää. Tällainen siis on "ateistien" maailmankuva. Jokainen voi nyt hiljaa mielessään miettiä, miten se vertautuu kristillisyyteen.


(Mr. Niilo Paasivirta)