Astrologiako kriisissä? Ei ole!

24.8.2006 (päivitetty 16.9.2006)

16.9.2006: "Xena"-nimellä väliaikaisesti tunnettu planeetta on saanut viralliseksi nimekseen Eris. Nyt sen käyttö tähtikartoissa voidaan siis viimein virallisesti aloittaa. Nimen valinnasta huomaammekin, että astrologit ovat vaikuttaneet asiaan. Kuten jo etukäteen ennustimme, tämän uuden planeetan merkitys liittyisi eripuraisuuteen, sotaan, taisteluun ja kaaokseen. Lopunajathan ovat monin tavoin juuri nyt käsillä, joten esoterisesti IAU ajautui pakostakin nimeämään uuden planeetan tällä symbolisella tavalla. Tähdet osoittivat taas vääjäämättä etukäteen esitetyn laskelman mukaiseen suuntaan! Tämä vain vahvistaa ja osoittaa sitä, että astrologian voittokulku jatkuu yhä kirkkaampana.

Päivitys 28.8.2006

Astrologit eivät hylkää Plutoa. Mm. brittiläinen astrologi Russell Grant ei aio muuttaa tähtikarttoja, joita käyttää asiakkaidensa ja miljoonien webbisivulla kävijöiden avuksi. Bestseller-listoille kirjoillaan päässyt Grant korostaa, että Pluton poistaminen planeettojen joukosta ei tullut hänelle yllätyksenä. Asiasta on alan gurun mukaan väännetty kättä jo monta vuotta. "On hyvin mielenkiintoista, että Pluton arvoa on laskettu planetaarisessa suhteessa. Sen arvoa ei voida koskaan laskea mytologisessa suhteessa". Grant muistuttaa, että astrologit ovat jo pitkään käyttäneet apuna myös muita kuin planeettoja. Sellainen on esimerkiksi oman planeettamme kiertolainen Kuu. "Pluto antaa minulle mahdollisuuden nähdä, mistä eri ihmiset tulevat psykologisesti", Russell Grant kiteyttää.
(STT)

Tämä avaa uusia näkymiä astrologian kartalle. Myös "Xena ja Gabrielle" ja muut Plutoa suuremmat kohteet on tästä lähtien otettava toki huomioon tähtikartoissa. Koska tiedämme Pluton tavattoman tärkeän merkityksen, sehän määrittelee suorastaan elämän ja kuoleman kysymyksiä, on selvää, että uusilla kohteilla täytyy olla vielä sitäkin suurempi merkitys! Tällä tieteenalalla ollaan siis erittäin merkittävien löytöjen kynnyksellä!

Päivitys 25.8.2006: eräs piratismia kannattava iltapäivälehti, jonka nimeä (Ilta-Sanomat) ei tässä ole syytä mainita, pilkkaa tänään nettijulkaisussaan astrologeja tahallisesti: "1990-luvun alun jälkeen astrologit ovat löytäneet useita muita saman suuruusluokan taivaankappaleita aurinkokunnan rajamailla Kuiperin vyöhykkeellä." ja "Käytännössä astrologien päätös tarkoittaa oppi- ja tietokirjojen päivittämistä." Tuosta pitäisi jo nostaa syyte kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan tai ehkä törkeästä kunnianloukkauksesta (käytössä on joukkotiedotusväline). Se on kyllä totta, että astrologit ovat edistäneet tähtitiedettä kautta aikojen kaikkein eniten, ja että varmasti pääosan tieteellisistä löydöistä ovatkin tehneet tiedemiehet eli astrologit, mutta on aivan törkeää väittää, että astrologit olisivat pudottaneet Pluton planeettojen joukosta ja muutenkin alkaneet sotkea asioita!

Toki olemme sitä mieltä, että IAU:sta voitaisiin poistaa tiedeuskovaiset ja palkata tilalle astrologeja (tiedemiehiä). Järjestön nimikin voitaisiin vaihtaa samalla muotoon "International Astrological Union".


Taas se nähtiin, että nimenomaan tiedeuskovaisten (jotka useimmiten uskovat myös evoluutiouskontoon eli kehitysoppiin, jolla ei ole mitään todisteita) toimesta pyritään jatkuvasti sabotoimaan muita tieteenaloja, joilla ei ole kansainvälisen New Age -salaliiton tukea. Näihin sabotoitaviin tieteenaloihin, kuinkas muuten, kuuluvat etenkin kristittyjen tiedemiesten tieteenalat.

Viimeisin tiedeuskovaisten villitys on alkaa lähteä muuttelemaan jo tuhansia vuosia vakiintunutta ollutta planeetan määritelmää! Sanomattakin on selvää, mikä tähän on syynä, ja jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mikä se syy on, eikä sitä tarvitse tässä edes mainita.

Syynä on tietenkin tiedeuskovaisten halu hyökätä heidän kaikkein fanaattisimmin vihaamaansa tieteenalaa eli astrologiaa vastaan. Kuten olen jo 5 vuotta sitten todistanut Oikeassa Mielipiteessäni "Astrologia on totta!", astrologia on tieteellisesti todistettu fakta ja tiedeuskovaisten hyökkäys tähtää Pluton pudottamiseen pois planeettojen joukosta.

Tämä on suora hyökkäys astrologisia karttoja vastaan, joissa Pluto on aina ollut hyvin oleellinen aspekti. Hyökkäystä on valmisteltu jo pitkään "löytämällä" mahdollisimman suuria "objekteja" jostain mahdollisimman kaukaa, ettei kukaan vain voisi edes tarkistaa, että ovatko nämä keksityt Xenat ja Gabriellet jne. edes olemassa. Pluton paikanhan jokainen voi tarkistaa helposti jo pienelläkin teleskoopilla.

Tiedemiehet eli mm. astrologit eivät saa antaa tämän hyökkäyksen häiritä astrologian voittokulkua! Astrologia on kuitenkin jatkuvasti saavuttanut yhä enemmän hyväksyntää ja sitä on alettu käyttää yhä monipuolisemmin. Jokaisen oikeaa tiedettä harjoittavan kannattaa siis lähteä minun kirjoituksestani "Astrologia on totta!", ja pyrkiä etenemään sen näyttämien suuntaviivojen opastamana.

Suomen kannattaisi erota tiedeuskovaisten järjestöstä "IAU" eli "Kansainvälinen tähtitieteen unioni". Jo nimensäkin perusteella voimme päätellä, että tämä järjestö on yksi osa suurta salaliittoa, joka tähtää EU:n jälkeen AU:hin (Aasian Unioni ja Amerikan Unioni) ja sitä kautta GU:hun, eli "Global Unioniin", joka on New Age -liikkeen ja ns. New World Order -järjestön salainen päämäärä.

Astrologia EI ole siis kriisissä! Me tiedämme, mitkä salakähmäiset motiivit tämän planeettasaivartelun takana on, joten astrologian voittokulku jatkuu tästä huolimatta ja Plutolla on tässä tieteenalassa edelleenkin merkittävä merkitys. Nimittelivät sitten tiedeuskovaiset sitä miksi tahansa.


(Mr. Niilo Paasivirta)