Astrologia on totta!

1.10.1999

Viime aikoina skeptikot eli tiedeuskovaiset ovat alkaneet yhä kiivaammin hyökätä ikivanhaa tiedettä, astrologiaa vastaan. Jos joku sanoo astrologiaa humpuukiksi, hänellä on siihen oikeus. Tällöin hän ei ole opiskellut ja tutkinut astrologiaa. Kaikki ne skeptikot, jotka ovat malttaneet perehtyä asioihin, ovat ennen pitkää muuttaneet täydellisesti mielensä, ja huomanneet astrologian perusperiaatteiden kiistatta toimivan.

Astrologiaa tutkimatta hutkiva on kuin fundamentalisti, joka kritisoi darwinismia, tai paavi, joka kritisoi kondomin käyttöä seksitautien ehkäisyssä. Isaac Newton sanoi: "Sir, you have not studied it, I have!" Kun ajatellaan, että astrologia on symbolikieli, voisi kysymykseen "uskotko astrologiaan" vastata vastakysymyksellä: "uskotko sinä englannin kieleen".

Lukemattomat merkittävät historian henkilöt uskoivat vakaasti astrologiaan ja myös käyttivät sitä hyödykseen. Esimerkkeinä Aleksanteri Suuri, Tuomas Akvinolainen, Aristoteles, William Blake, Goethe, C.G. Jung, John Milton, Isaac Newtonin ja Spinoza.

Tiedemiehet eivät ole vieläkään esittäneet minkäänlaisia päteviä todisteita astrologiaa vastaan! Päinvastoin, astrologit ovat tehneet lukuisia päteviä tieteellisiä tutkimuksia, jotka selkeästi osoittavat kuinka tähdet vaikuttavat ihmisten elämään. Nämä tutkimukset skeptikot sitten ovat "toistaneet" jopa vääristellen saamiaan tuloksia epätoivoisesti, jotta totuus ei vain tulisi julki.

Nuo tiedeuskovaiset skeptikot eivät siis kykene enää tekemään muuta kuin väittämään astrologeja huuhaaväeksi ilman perusteluja. Totuus on kuitenkin se, että astrologit ovat useimmiten keskimääräistä älykkäämpiä ja monilla astrologeilla on korkea koulutustaso.

Yksi skeptikkojen huuhaaidea on, että astrologia muka perustuisi planeettojen vetovoimaan, ja sitten todistellaan että synnytyslääkärin vetovoima olisi suurempi kuin esimerkiksi Marsin vetovoima! Ja tuollaisen höpsiksen esittäjät sitten kuvittelevat olevansa suuria skeptisiä tiedemiehiä. Onhan heille jo kerta toisensa jälkeen uudestaan ja uudestaan kärsivällisesti selitetty, että koko aurinkokuntamme on sähkömagneettinen kenttä. Maailmankaikkeuden linnunradat ovat täynnä energiaa. Astrokartan aspektit vastaavat eri taivaankappaleiden tietynhetkistä tilaa, sijaintia ja energiakenttää. Samat energiat vaikuttavat niin planeetoissa, linnunradoissa, kuin meissä ihmisissäkin. Kaikkien taivaankappaleiden säteilyt leikkaavat toisiaan ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. On luultavaa, että avaruusfysiikka on se tiede, joka myöhemmin löytää perusteet siihen, miksi astrologit tutkivat planeettojen energiavaikutuksia.

Skeptikot tarttuvat aina kärkkäästi viikkolehtien "horoskooppeihin", jotka eivät edes ole astrologiaa, vaan viihdettä. Oikea astrologinen kartta vaatii esimerkiksi ihmisen syntymäajan tuntemisen minuutin tarkkuudella, muuten mm. nouseva merkki saattaa olla virheellinen. Kun syntymäpaikka tunnetaan tarkasti, ja syntymäaika minuutin tarkkuudella, ei erehtymisen vaaraa ole, vaan astrokartta on aina luotettava.

Miksi astrologiaa ei käytetä maassamme?!?

Koska astrologia on nyt kiistatta näytetty toteen, meidän tulee viimeinkin ajatella sen asemaa yhteiskunnassamme. Suurin osa kansalaisistammehan uskoo astrologiaan, miksi ihmeessä sitä ei siis käytetä huomattavasti laajemmin hyväksi? Miten kansan syvät rivit ja etenkin päättäjämme voivat olla näin sokeita? On kerrassaan käsittämätöntä, että hallituksemme ja eduskuntamme laiminlyövät astrologian kokonaan!

Eikö olisi päivänselvää, että jo lainkin mukaan jokaisesta presidentti- ja kansanedustajaehdokkaasta tulisi olla äänestäjien saatavilla astrologinen kartta! Eikö kansalaisten olisi paljon helpompi valita sopiva ehdokas, kun he voisivat tarkistaa henkilön astrologisen kartan? Maamme hallitus voitaisiin muodostaa henkilöistä, joiden tähtimerkki sopii tarkalleen kunkin tehtävään! Lisäksi, hallituksemme astrologisten kaavojen yhteensopivuus voitaisiin tarkistaa, jotta hallitus toimisi hyvin yhdessä!

Ja ajatelkaapa yritysmaailmaa. Planeettojen antamat luonteenpiirteet ja soveltuvuus voitaisiin ottaa huomioon työntekijöitä ja heidän työtehtäviään valitessa. Koska astrologia antaa oikeat lukemat, toisin kuin kaikenlaiset epämääräiset testit, tästä olisi seurauksena tuottavuuden huima kasvu, ja maamme vankka taloudellinen kehitys olisi turvattu! Lisäksi yrityksen perustamishetki on ehdottomasti valittava tarkan astrologisen kartan perusteella, jotta yritykselle saadaan suotuisin mahdollinen kartta. Ei ihme, että maassamme on lama, kun tätäkään perusasiaa ei tunneta!

Astrologianhan tulisi vaikuttaa kansalaistemme elämään jo lapsesta alkaen! Esimerkiksi synnytyslaitoksella lääkärit voisivat konsultoida astrologia ennen lapsen syntymää. Koska esoteerisen astrologian mukaan syntymähetki on napanuoran katkaisuhetki ja hengitystoiminnan alkaminen, voitaisiin synnytystä tarvittaessa esimerkiksi aikaistaa tai lykätä, jotta lapselle saataisiin parhaat mahdolliset planeettojen asemat. Miksei kenellekään astrologille ole tullut tätäkään asiaa mieleen? Kerrassaan käsittämätön laiminlyönti!

Kansalaisen tähtikartta vaikuttaa hänen elämäänsä kehdosta hautaan. Jo ala-asteella voitaisiin koululaisille valita sopivia oppiaineita heidän tähtikarttojensa mukaan, jotta jokaisen yksilön hyviä puolia voitaisiin kehittää entistäkin paremmaksi, ja tukea heikkoja puolia! Jokainen ihminen pystyisi maassamme kehittymään täyteen potentiaaliinsa, kun jokaisella olisi oma henkilökohtainen astrologinsa. Terveydenhuolto maassamme kyllä muistetaan, mutta tähtien säätämää kohtaloa ei!

Valtion tulisi budjetoida kansalaisten astrologiapalveluihin kiireesti merkittävä rahasumma! Kunnat on velvoitettava järjestämään kaikille kuntalaisille astrologiapalvelut. Jokaisen kansalaisen peruskoulutodistukseen on liitettävä tähtikartta. Jokaiseen maamme yliopistoon olisi perustettava matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan astrologian osasto. Astrologian professoreiksi olisi syytä hakea ensin maamme parhaita astrologeja runsaiden erikoispalkkioiden tuella. Nyt on kiire saada runsaasti astrologian kandidaatteja, lisensiaatteja ja tohtoreita maahamme - muuten muut, astrologiaa hyödyntävät maat menevät kaikessa edelle!

Astrologian ja muiden luonnontieteiden on toimittava yhteistyössä, jotta Suomi olisi astrologian käytön terävintä kärkeä maailmassa! Yliopistojen ja korkeakoulujen on järjestettävä skeptikoille tarkka astrologiaan perehdyttäminen, jotta perusteeton ja astrologian mainetta vahingoittava, pelkästään ennakkoluuloihin perustuva skeptinen julistus saadaan karsittua.

Hyviä linkkejä

Tässä on linkkejä paikkoihin, ja kirjallisuuteen, joiden tekijät ovat perehtyneet kunnolla astrologiaan, ja tietävät totuuden.

Huonoja linkkejä

Erilaiset skeptikot eli tiedeuskovaiset jaksavat kampanjoida fanaattisella raivolla astrologiaa vastaan. Mutta onhan selvää, että totuus voittaa! Näiden linkkien takaa voit lueskella skeptikoiden vastenmielistä propagandaa ja valheita.


Copyright © 1999 (Niilo Paasivirta) ()