Aselaki on uudistettava!

25.9.1999

Viime aikoina rehelliset kansalaiset ovat jälleen kerran saaneet kauhulla seurata hirvittäviä murhatekoja. Jälleen yksi murhaaja riehuu täydellisen vapaana pitkin maatamme! Kuka tietää missä sekin huumerikollinen tappaa seuraavaksi? Eikö tälle asialle olisi nyt viimeinkin aika tehdä jotain?

Kansalaisten turvattomuuteen on selkeä, hyvä ratkaisu: poistetaan aseenkantolupien vaatimus kokonaan, tahi ainakin helpotetaan aseenkantoluvan saamista huomattavasti! Aseenkantoluvan voisi jokainen armeijan käynyt rikosrekisteritön Suomen kansalainen lunastaa lähimmältä poliisilaitokselta pientä maksua vastaan. Jokaisella luvan haltijalla olisi itsepuolustusta varten oikeus kantaa piilotettua asetta: revolveria, pistoolia, kyynelkaasusumutinta tai tainnutinta.

Uusi aselaki parantaisi kansalaistemme turvallisuutta merkittävästi. Jokaisella kansalaisellammehan on oikeus puolustaa henkeään ja omaisuuttaan! Kaikenlaiset raiskaaja-hiipparitkin miettisivät toisenkin kerran, kannattaako hyökätä asetta kantavan miehen kimppuun! Ryöstöt vähenisivät ratkaisevasti, kun rikolliset tietäisivät, että uhreilla saattaakin olla kunnon välineitä itsepuolustusta varten.

Vain täysautomaattisiin konetuliaseisiin, sekä raskaan kaliberin aseisiin on syytä vaatia erikoislupa. Jokainen armeijan käynyt suomalainen mieshän toki osaa käyttää konetuliasetta, joten heille tämänkin erikoisluvan saaminen tulisi olla pelkkä muodollisuus. Erikoislupia tulisi myöntää myös kranaateille, raskaammille tuliaseille, singoille, kranaatinheittimille, tankeille ja tykeille. Aidot raskaat aseet ovat erittäin mielenkiintoinen harrastus, ja tämä toisi myös runsaasti turisteja - ja rahaa - maahamme. Varmasti etenkin USA:n kansalaiset olisivat kiinnostuneita.

Maanpuolustukselliset näkökohdat on syytä ottaa myös huomioon uutta aselakia suunnitellessa. Onhan selvää, että mikäli vihollinen harkitsee hyökkäystä maahamme, kansalaisten hyvä aseistautuminen on merkittävä tekijä. Vihollinen tietää, ettei sitä vastassa olisi pelkästään loistavat Puolustusvoimamme, vaan myös kotirintama olisi aina valmis tarttumaan aseisiin Isänmaamme puolesta!

Laista hyötyisivät etenkin metsästäjät, jotka tähän asti ovat olleet jos jonkinlaisten viherpiipertäjien jatkuvan parjauksen ja terrorin kohteina. On kerrassaan käsittämätöntä, ettei metsästystä, tuota jaloa urheilua kunnioiteta maassamme! Onhan metsästys ollut kansamme tärkeä elinkeino jo muinaisista ajoista saakka. Jokaisella rehdillä Suomen kansalaisella metsästysvaisto on esi-isien veren perintönä saatu! Aseiden vastustajia en lue kunnon kansalaisiin.


Copyright © Oikeat Mielipiteet™ 2012 Niilo Paasivirta