Ammattiyhdistykset on lopetettava!

13.4.2000

Miten nykyaikaisessa yhteiskunnassa voidaan sallia jatkuvat lakot? Ensin oli bussilakko, joka aiheutti suurta haittaa kaikille rehellisille kansalaisille, ja nyt sitten paperityöläiset menevät lakkoon, joka aiheuttaa veronmaksajille satojen miljoonien laskut joka ikinen päivä!

Joidenkin ihmisten ahneudella ei näköjään ole minkäänlaista rajaa. Mutta, onhan tietysti selvää, että ahneita eivät ole työntekijät, vaan ammattiyhdistyksien pyörittelijät, jotka nostavat suurta palkkaa siitä, että pääsevät haittaamaan yhteiskuntaamme ja tekemään valtavia laskuja veronmaksajille. Sillä jokaisen pennin noistakin hirmuisista tappioista maksavat veronmaksajat.

Jos joku työntekijä ei ole tyytyväinen palkkaansa tai työehtoihin, niin menköön puhumaan työnantajan kanssa, eikä ammattiyhdistysväen, joka sivumennen sanoen kuuluu lähes aina valtiossamme tällä hetkellä vallitsevaan diktatuuriin eli sosialidemokraatteihin. Ilmeisesti huono presidentin valinta aiheutti nyt sen, että ammattiyhdistysväki katsoo oikeudekseen tehdä mitä tahansa.

Jos työnantaja ei suoran keskustelunkaan jälkeen myönnä työntekijää tyydyttävää palkkaa tai etuja, niin mikään ei estä eroamasta siitä työpaikasta ja hankkimasta parempaa. Nythän kuulemma maassamme on vielä hirveä työvoimapulakin, niin paha, että ulkomailtakin yritetään tuoda työvoimaa.

Nämä viimeaikaiset tukilakot ovat oikein järjettömyyden huippu. Henkilöt, joilla on jo valmis sopimus, jotka saavat erittäin hyvää palkkaa ja muhkeat edut, he menevät lakkoon, kun jossain Tampereella bussikuski ei saa paria markkaa enempää kuussa. Tuonkin lakon aiheuttamat haitat ja kustannukset ovat sellaiset, että jos ne pitäisi noilla palkankorotuksilla maksaa, siinä menisi satoja vuosia!

Erityisen törkeäksi nämä lakot tekee se, että näilläkin henkilöillä oli jo valmis ammattiyhdistysten hyväksymä sopimus! Eli näin paljon sitten niihin ammattiyhdistysten sopimuksiin kannattaa luottaa. Mitäs jos työnantajat kaikkialla nyt yhteisesti sopisivat vaikka alentavansa kaikkia palkkoja 20%. Eihän niillä sopimuksilla näköjään ole mitään väliä, niillä voi vaikka pyyhkiä pyllynsä vessassa. Työnantajat voisivat ottaa esimerkkiä ja tehdä mitä huvittaa, niinhän ammattiyhdistyksetkin tekevät.

Kyllä tämä sosialidemokratian onnela on kerrassaan käsittämätön paikka normaaleille ihmisille. Kunhan valta vaihtuu, eräätkin henkilöt ja yhdistykset tullaan kyllä muistamaan. Siinä vaiheessa lakko-oikeutta ei sitten enää tarvitakaan, koska silloin ahneet kähmijät on siirretty nykyisistä laiskottelu-kähmintäviroistaan aivan muualle. Rehelliset ihmiset tekevät työtä, josta maksetaan riittävä palkka, ja jos ei makseta, niin vaihdetaan sitten parempaan työpaikkaan. Siinä ei mitään lakkoja ja ammatti...vai pitäisikö sanoa ahnehtimisyhdistyksiä tarvita!


(Niilo Paasivirta)