Amerikkalainen Jalkapallo!

15.4.1999

Armaaseen Suur-Suomeemme on jatkuvasti leviämässä yhä huolestuttavammalla vauhdilla eräs turmiollinen, väkivaltainen peli, jonka haitoista ja epäkohdista aion täten esittää mielipiteeni. Tätä peliä kutsutaan "Amerikkalaiseksi Jalkapalloksi".

Ensinnäkin jo pelin nimi herättää kaikissa isänmaallisissa kansalaisissa heti voimakkaan vastareaktion. Tätä "peliä" sanotaan "amerikkalaiseksi", vaikka on selkeä tosiasia, että peli ei suinkaan ole "amerikkalainen"! Tämä peli on lähtöisin pelkästään USA:sta, jossa se on ainoastaan bisnestä, ei kertakaikkiaan millään tavalla urheilua!

Kyseessä on joukkuepeli, joka muistuttaa huolestuttavan monilla eri tavoilla jääkiekkoa, tuota turmiollista peliä, joka rappeuttaa nuorisomme. Niin jääkiekon kuin "Amerikkalaisen Jalkapallonkin" tärkeimpänä tunnusmerkkinä tulee kaikille heti ensimmäiseksi mieleen väkivalta. Molemmissa peleissä tarkoitus on vahingoittaa vastapuolen pelaajia. Pelaajilla on raskaat suojukset - muuten he saisivat pelissä kuolettavia vammoja! Jo tästä jokainen kunnollinen ihminen heti ymmärtää tämän pelin kauheuden!

Pelin turmeleva vaikutus herkkään nuorisoomme on havaittavissa pelitapahtuman katsomossa. Siellä ovat nuo samat nuoret, jotka talvella seuraavat jääkiekkoa. Pääasia pelin katsomossa on alkoholin nauttiminen ynnä raivoisa riekkuminen, mitä törkeimpien, saastaisien haukkumasanojen ja herjojen keksiminen, sekä erityisesti väkivallan ihannointi ja kaikenpuoleinen fyysinen ja henkinen kiihoittuminen.

Tämä peli on myös läpikotaisin kaupallista toimintaa, eikä sillä ole kertakaikkiaan mitään tekemistä terveen urheilun kanssa! Pelin idea on sama kuin kovan liike-elämän kilpailussa: vain parhaat saavat elää, muut ovat hylkiöitä ja sysätään pois, suorastaan yhteiskunnan ulkopuolelle. Kristillinen lähimmäisenrakkaus on täydellinen vastakohta "Amerikkalaisen Jalkapallon" idealle!

Mutta "Amerikkalaisen Jalkapallon" osalta tilanne on joiltain osin vielä kauhistuttavampi kuin jääkiekon! Nimittäin tähän hirveään "urheiluun" on jo heti alusta alkaen kuulunut tärkeänä osana "Cheerleaderit", joita suomeksi voisi kutsua ja kutsutaankin nimityksellä "huutosakin johtajat".

Nämä "huutosakin johtajat" ovat aina nuoria, kauniita naisia! Heidän tehtävänsä on vain ja ainoastaan kiihoittaa katsomossa olevia nuoria poikia seksuaalisesti! Nämä nuoret, sorjat naiset heiluvat pelin aikana katsomon edessä tavattoman paljastavissa asuissa, niin että heidän ihanista suloistaan ei jää mitään arvailun varaan. "Huutosakin johtajille" varta vasten suunnitellaan seksuaalisesti kiihoittava koreografia, joka sisältää irstasta vääntelehtimistä ja paljastavia asentoja, usein viimeisimmän hittimusiikin tahdissa. Yleisössä olevat nuoret pojat saatetaan tällä sairaalloisella esityksellä hirvittävään seksuaaliseen kiihoitustilaan, jonka seuraukset ovat niin kauheat, etten saata niitä edes tässä kertoa. Voin vain vihjata, että seurauksena on esimerkiksi hyvin usein se hirveä kuolemansynti, jota kutsutaan itsesaastutukseksi (katso lisätietoa uskonnollisista tietokirjoista).

Arveluttavaa on myös miesten pelikentällä harrastama ahkera syleily ja lähikontakti. Ettei vain pelaajien mieleen tulisi sodomistisia ajatuksia kun he ähkivät maassa päällekkäin? Jotain epäilyttävää tässä on! Onko tuo normaalia?

USA:ssa "huutosakkien johtajiin" liitetään vielä kauhistuttavampia ideoita, jotka eivät kaikeksi onneksi ole vielä levinneet armaaseen maahamme. Siellä "Football" kuuluu erottamattomana osana kouluelämään, ja "Cheerleaderit" ovat koulujen oppilaita, tyttöjä, jotka on varattu ainoastaan "Football" -pelaajien esiaviollisiksi seksuaalipartnereiksi!!! Hyvät, tunnolliset pojat puolestaan ovat "Football" joukkueiden jäsenten ja tyttöjen jatkuvan, hirvittävän, pilkan ja kiusan kohteena. Ja näitä "perinteitä" tuossa tekopyhässä maassa, joka väittää olevansa Jumalan maa, jatketaan alati, vuodesta toiseen!

Niin tavatonta ja kauheaa kurjuutta ja turmelusta aiheuttaa tämä suorastaan saatanallinen peli, mikä olisi mitä pikimmin armaan Suur-Suomemme laissa kiellettävä ankarasti! Olisi erittäin kiireellisessä järjestyksessä ryhdyttävä ankariin toimenpiteisiin etenkin USA:n "perinteiden" leviämisen estämiseksi!


(Niilo Paasivirta)