Miksi nuoret eivät käytä alkoholia?!

24.7.2001

Jälleen yksi hälyttävä uutinen paljastaa lisää nuorisomme kiihtyvästä rappeutumisesta: nuoret, jotka menevät tanssimaan ns. teknoraiveihin, eivät juo alkoholia ja aiheuttavat suunnattomat tappiot ravintolalle, jossa raivit järjestetään. Tästä syystä yhä harvemmat ravintolat enää huolivat näitä "raiveja" tiloihinsa.

Sanomattakin on selvää, että nuorten heikko alkoholin käyttö johtuu huumeista. Nuoret ovat niin sekaisin, että eivät huumepäissään osaa edes tilata tiskiltä olutta tai teräviä. Ihmettelen myös, miksi uutisissa vaietaan kuolemantapauksista, joita täytyy tulla joka raiveissa useita. Huumeet tappavat. Ehkä eräillä päättävillä tahoilla on omat syynsä salata kuolemantapaukset ja pakkohoitoon viemiset. Se on kuulkaa karmea näky, kun nuori riuhtoo suljetulla osastolla lepositeissä huumepsykoosissa.

Hirveä totuus on se, että nuorten erityisesti näissä raiveissa käyttämät huumeet ovat uusimpia ja vaarallisimpia ns. "disaignerhuumeita", jotka tuhoavat nuorten aivoista seratonicin reseptorit! Tällainen nuori ei enää koskaan tunne mielihyvää mistään muusta kuin huumeista. Sivistynyt alkoholi tai mikään muu normaalien ihmisten viihdyke ei enää tuollaiselle tapaukselle kelpaa.

Älkää siis nuoret ottako niitä huumepillereitä suoneen. Jo ensimmäinen kerta tappaa tai tekee pysyvän vaurion, joka tuomitsee katuojaan loppuiäksi! Älkää nuoret myöskään menkö reiveihin, vaan kunnon tilaisuuksiin, jossa nautitaan kunnolla alkoholia. Totuushan on se, että hiukan viinaa on suomalaiselle sopiva viihdyke. Etenkin nuorten on pakko jotain ottaa, eli paras silloin ottaa alkoholia.


(Mr. Niilo Paasivirta)