Eutanasia ja abortti

Onhan nyt jo täysin hullua tämä viimeaikainen julkisuudessakin näkynyt keskustelu eutanasiasta eli armokuolemasta. Onhan selvää, että tällä tavalla kuolemaan "autettu" joutuu Raamatun mukaan tuliseen järveen, samoin "auttaja". Kärsimykset eivät lopu eutanasian avulla, vaan siitä on seurauksena iankaikkinen itku ja hammasten kiristys. Raamatussa eutanasia on täysin päivänselvästi tuomittava asia. Tämä olisi Suomessa, kristillisessä Jumalaan turvaavassa valtiossa, oltava erittäin selvästi jo perustuslaissa määritelty!

Ihmisen "lopettaminen" on harkittu teko surmaamistarkoituksessa eli murha. Eutanasia on suoraan verrattavissa aborttiin, joka on myöskin kaiken sen vastaista toimintaa, mihin oikea kristitty ihminen uskoo!

Abortti on hullutusta. Onhan jo selvää, ettei kunnon kristitty Raamatun oikeita ja hyviä ohjeita noudattamalla edes voi mitenkään joutua tilanteeseen, jossa aborttia tarvittaisiin. Ateistien aborttipropagandan sijasta olisi lisättävä kunnollista kristillistä valistusta suuressa määrin kouluihimme, jo ala-asteelta alkaen.

On aika kitkeä isänmaastamme mielipiteet, joissa kehoitetaan murhaan. Tämänlaiset kehoittamisethan ovat jo rikoslain mukaan mitä ankarimmin rangaistava rikos!


Kuolemanrangaistus on palautettava armaaseen Suur-Suomeemme. Kyseessä ei ole kosto, vaan yhteiskunnalle vaaralliset rikolliset ovat kuin syöpäkasvain, joka leikataan pois sairauden parantamiseksi.

Joskus ihmisen joutuu tappamaan itsepuolustukseksi. Voidaan katsoa, että kuolemanrangaistus on yhteiskuntamme itsepuolustusta. Tämä pätee myös mahtaviin Puolustusvoimiimme: ne ovat olemassa vain itsepuolustussyistä.

Nämä argumentithan osoittivatkin jo kiistattomasti, että eutanasiaa ja aborttia ei voi mitenkään edes vertailla kuolemanrangaistukseen ja puolustusvoimiimme. Nämä asiat esitän tässä yhteydessä vain siksi, että ateistiuskovaiset ja muut kommunistit usein liittävät toisiinsa nämä asiat, joilla ei ole mitään tekemistä keskenään.


(Niilo Paasivirta)