Aatelisten arvostus on palautettava!

18.12.1999

Hiljattain jouduimme jälleen kerran kuulemaan surullisen uutisen, kun Englannin ylähuoneesta potkittiin päärit pois! Ilmeisesti nykymaailma on luisumassa kommunismin iljettävään kurimukseen, kun kerta kaikkiaan mitään vanhoja, kunniakkaita perinteitä ei voida enää kunnioittaa!

Miksi Suomessakaan ei enää muisteta niitä sukuja, jotka ovat pyyteettömästi aina toimineet Suomen hyväksi jo satoja vuosia? Nyt ihannoidaan vain julkkiksia, jotka eivät ole tehneet kerrassaan mitään merkittävää! Onko muka jonkun hittimusiikkikappaleen julkistaminen - kappaleen, jota sivumennen sanoen nuo "tähdet" yleensä eivät ole itse edes säveltäneet! - jotenkin verrattavissa vaikkapa sotajoukon ylläpitämiseen ja valtiomme rahoittamiseen vaikeina aikoina!

Aatelisten kunnia on siis maassamme mitä pikimmin palautettava, ja heille on myös säädettävä takaisin kaikki ne etuoikeudet, jotka heille oikeutetusti kuuluvat. Aseenkanto-oikeus, suvulle perinteisesti kuuluneet maa-alueet, kartanot ja työväki, etuoikeus johtopaikoille, ensimmäisen yön oikeus, verovapaus jne. Kun alamme kunnioittaa perinteitä, saamme myös vihdoin oikeutettua kunnioitusta ulkomailta. Sitä ei tarvitse enää hakea surkuhupaisilla rokki-yhteyeillä, joiden naurettavat yritykset "maailmanmaineeseen" ovat lähinnä säälittäviä.

Suomen valtiomuodoksi on palautettava monarkia. Tosiasiahan on, että suurin osa loppumassa olevaa vuosituhattakin maamme on ollut monarkia! Tätä tosiseikkaa eräät piirit, joita epäilemme kommunismista, haluavat muuten pitää salassa kaikin mahdollisin keinoin. Jopa pienet lapsemme peruskoulun ala-asteella aivopestään monarkian vastaisiksi! Epäilemättä tämäkin artikkeli herättää jälleen suuren vainon ja vastustuksen. Kansalaiset - huomatkaa silloin, ketkä ovat meidän puolellamme, ja ketkä ovat vihollisia!

Kunhan kuningas on vallassa, aatelisten suvut saavat jälleen täysin sen painoarvon, joka niille maamme merkittävimpinä suojelijoina ja kehittäjinä kuuluukin! Silloin erittäin ansioituneita kansalaisia voidaan jopa lyödä ritareiksi - tämä mahtava palkinto kannustaa rahvasta suuriin ponnistuksiin maamme itsenäisyyden ja kuninkaan puolesta!

Kuka sitten tulisi valita kuninkaaksemme? Virkaan on tietysti valittava aatelinen, suuri puhuja ja jämäkät mielipiteet omaava kansalainen. Tästä asiasta tulen myöhemmin kirjoittamaan laajan artikkelin, ja sen tiimoilta tulen tekemään myös merkittävän paljastuksen - joka tietysti onkin jo kaikille asiat ymmärtäville ja niitä ajatteleville lukijoille jo selvinnytkin.


(Niilo Paasivirta)