Onko Suomi uusi Sodoma ja Gomorra?

1997

On olemassa totuuksia, jotka ovat niin ilmeisiä, että ne juuri sen vuoksi jäävät tavalliselta maailmalta näkemättä tai ainakin huomaamatta. Jo pintapuolinenkin tarkastelu osoittaa luonnon elämisentahdon kaikkien lukemattomien ilmenemismuotojen melkeinpä rautaiseksi peruslaiksi nimenomaan heteroseksualisuuden. Jokainen eläin parittuu ainoastaan vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Tässä voi tapahtua muutos ainoastaan poikkeuksellisissa olosuhteissa, ensi sijassa vankeuden pakonalaisuudessa tai kun muuten on mahdoton parittua vastakkaisen sukupuolen yksilöiden kanssa. Mutta silloin luonto ryhtyy kaikin keinoin sellaista vastustamaan, ja sen näkyvimpänä vastalauseena on se, että se kieltää homoseksualisteilta suvunjatkamisen.

Euroopan kansoilla on jo kohta kaksi tuhatta vuotta ollut selvät ja hyvät kristillis-siveelliset lait ja periaatteet. Ne ovat lähtöisin Raamatusta ja kymmenestä käskystä. Nyt kuitenkin kansanedustajat uhkaavat iskeä kasvoille näitä periaatteita, mikäli homolait eduskunnassa hyväksytään. Jos homous nyt laillistetaan, niin silloin avataan portit kaiken muunkin harhaviettisyyden - kleptomaanit, pyromaanit, pedofilit, satanistit, narkomaanit, saatananpalvojat, roolipelaajat, larppaajat, kannibaalit - laillistamiselle. Tokihan näilläkin ryhmillä on sitten oikeus elää viettinsä mukaan. Suuntaa tähän näyttää varkaan oikeusturva, joka on jo niin pitkällä, että jos omaisuuden laillinen omistaja puolustaa omaisuuttaan ja vahingoittaa varasta, hän joutuu rangaistukseen ja varas vapautetaan. Esimerkkitapauksia on.

Kun terveen järjen aita tältä kohtaa kaadetaan, jatko on loputon. Aikanaan nousevat himoraiskaajat ja himomurhaajat vaatimaan perversioidensa laillistamista. Heissähän asuu myös voimakas vietti, joka panee heidät toimimaan. Miltä sinusta tuntuisi, jos lastasi vaanisivat AIDS-homoraiskaajat? Uskaltaisitko lähettää pienen lapsesi yksin koulumatkalle?

Väärä suvaitsevaisuus ei lähde ristiinsanomasta, vaan pakanallisesta humanismista. Olemmeko hylkäämässä alkuperäiset, ikiaikaiset kristilliset juuremme? Olemme hyväksyneet viime vuosina muitakin lakeja ja tapoja, joista ei ole ollut kansallemme siunausta. Homolaki olisi räikein esimerkki siitä, miten kauaksi olemme joutuneet totuudesta. Muita merkkejä ovat esim. naispapit ja se, että kirkosta saa noin vain "erota" ilman mitään perusteluja. Eihän ihminen voi mitenkään paeta Jumalaa!

Tämän kansan moraalinen selkäranka on kestänyt nälkä- ja sotavuodet. Puolustivatko sotiemme veteraanit siis maata, jossa homot ja muut poikkeavuudet heidän ansiostaan nyt hallitsevat? Lisäksi homoista ei ole maamme puolustuksen kannalta mitään hyötyä. Homothan menevät aina siviilipalvelukseen niinkuin muutkin maanpetturit.

Suomen hallitukselle asia on tuotu vakaasti niiden taholta, jotka hyväksyvät homouden. Asiasta ei ole käyty kunnon keskustelua, eikä ole todella tutkittu mistä on lopultakin kysymys. Kaikki puheet siitä, että kysymyksessä on rakkauteen perustuva parisuhde, ja se, että kun Ruotsissakin se on hyväksytty ovat kovin laihoja sekä huonoja perusteluita. Ei tälläiset puheet mitään todista, puhumattakaan siitä, mikä on totuus! Eikö edes Suomi voisi pitäytyä siveellisenä valtiona. Huoruutta on tarpeeksi ilman sen laillistamistakin.

Tosiasia on, muun muuassa se, että Yhdysvaltojen New Yorkissa oleva suuri homoväestö on tehnyt kaupungista maansa AIDS-pääkaupungin. Asia tuskin ei ole sattuma, vaan eikö luontokin tässä opeta jotain. Raamatusta voimme myös lukea esimerkkejä, kuinka synnistä seurasi ankaria vitsauksia. Jos homouden hyväksyvä laki saadaan voimaan, seuraa myös lisää ongelmia, joista AIDS on vain yksi, joskin eräs suurimmista. Olisiko AIDS vain ensimmäinen varoittava merkki Jumalan rangaistuksesta?

Mikäli tämä laki menee läpi, alkavat homot kohta vaatia lisää, sillä ei heille mikään riitä, kuten ei kannabiksen käyttäjälle riitä yksi aine. Pian homot haluavat adoptoida lapsia! Haluaisitko Sinä oman lapsesi homoseksualistisen parin kasvatettavaksi? On selvää, ettei lapsi voi tämmöisessä ympäristössä mitenkään kehittyä normaaliksi kansalaiseksi ja kunnon kristityksi. Jo toverien pilkka koulussa, puhumattakaan perversioihin aina liittyvästä insestistä, toisi tällaiselle lapselle korjaamatonta vahinkoa. Henkisistä vammoista on seurauksena juuri homoutta ja muita kieroutumia.

Haastan kaikki Suomen kristityt rukoilemaan, ettei Suomessa tultaisi virallistamaan homojen ja lesbojen suhdetta. Jumala loi ihmiset mieheksi ja naiseksi, muu seksisuhde on sielunvihollisen aikaansaamaa. Onko pakko romuttaa kaikki moraalikäsitykset. Eiköhän tämän vapaamielisyyden nimissä olla jo äärirajoilla. Ajatelkaa nuorisoa.

Normaali suomalainen ymmärtää perheen ja vanhempien aseman ja roolin, eikä hyväksy kahden naisen, tai kahden miehen kotileikkejä ja lastenkasvatuspuuhia. Eivät eläimetkään kiinnostu samasta sukupuolesta. Kautta maailman historian jo luomisesta lähtien on ollut selvää, että niin ihmisillä kuin eläimillä on kaksi sukupuolta ja näillä kummallakin on oma tehtävänsä ja oma roolinsa parisuhteessa.

Puheet tai Setan julkaisema tutkimus siitä, että enemmistö Suomessa kannattaisi homo-lesbosuhteen virallistamista ovat puppua. Kristillinen Liitto on selkeästi puheenjohtajansa suulla ollut vastustamassa homo-lesbosuhteen virallistamista. Samoin kokoomuksen suunnalta on kuulunut vastustuksen ääniä.

Suomen tulevaisuus on lapsissa ja lapsiperheissä. Homot ja heidän suhteensa ovat pienen joukon erityisongelma, joiden ratkaiseminen on heille tärkeätä, mutta sillä päätöksellä ei maatamme rakenneta, tai maamme tulevaisuutta paranneta. Eikö olisi ennemmin perustettava homoille jonkinlaisia pakkohoitopaikkoja. Kirkko voisi ottaa asian hoitaakseen, sillä homotkin voivat parantua ja eheytyä nimenomaan Kristillisen uskon ja Jeesuksen avulla. Pitäisiköhän homous rinnastaa laissa huumeiden (esim. kannabis) käyttöön? Homous on toki raskaampi rikos.

Maailmassa on miljoonittain vammaisia lähimmäisiä. Suuri joukko on sitä syntymästään asti. Mieleltään vammaisista useimmat sentään pyrkivät karttamaan julkisuutta, kuten pyromaanit, narkomaanit, kleptomaanit, sodomistit, namusedät, insestinharjoittajat, roolipelaajat, larppaajat, sadistit tms. He päinvastoin pelkäävät paljastumista. Sen sijaan homot ovat alkaneet yhä enemmän kerjätä huomiota ja ovat olevinaan ikäänkuin merkkihenkilöitä, parempia kuin muut vammaiset.

Julkisuudenkipeys saattaa olla eräs vaikutin kun tunnetut henkilöt ilmoittautuvat homoiksi. Tosikristitty ei sitä tee. Jeesus velvoittaa seuraajiaan kantamaan itse taakkojamme ja kieltämään itsemme. Parempi on olla kotiseudullaan tunnettu kristitty, kuin tunnettu homo.

Ylipäänsä on homoseksualistien siveellinen ja muu puhtaus asia sinänsä. Etteivät nuo ihmiset ole ainakaan vedensuosijoita, sen näkee jo heidän ulkonaisesta olemuksestaan, valitettavasti hyvin usein vaikka silmät ummessakin. Useinkin noiden nahkaveikkojen haju on pyrkinyt etomaan mieltäni. Lisäksi vielä naismainen asu ja kaikkea muuta kuin sankarimainen olemus. Tuo tuollainen ei voi enää olla kovin viehättävää; mutta kerrassaan vastenmieliseksi he pakostakin muuttuvat, kun heidän ruumiillisen epämiellyttävyytensä lisäksi yht'äkkiä huomaa heidän siveelliset lokatahransa.

Raamatusta ja sen kuvaamasta historiasta totisesti tiedämme, että aina kun jonkun valtakunnan tuhoutuminen on lähellä, alkaa siellä esiintyä irstailua, siveettömyyttä, pakanallisuutta ja huumeiden (esim. kannabis) käyttöä. Onko Suomen aika siis jo käsillä? Ennen sentään Jumalan kosto iski, päitä putoili pienemmistäkin syistä.


Oikeat Mielipiteet
(Niilo Paasivirta)