Opinions: Puhkilaulettua!

10.12.1998

Jotkut sanat ovat kerta kaikkiaan niin puhkilaulettuja etten halua enää kuulla yhtään niitä. Eli näitä sanoja tulen välttämään ainakin omissa sanoituksissani niin paljon kuin mahdollista! Suosittelen, että kaikki muutkin välttävät näitä.

Suomenkielisissä sanoituksissa: ANTEEKSI ARMAIN ARMAS KAIPAUS KAIPAAN KAUNIS LAULU LAULAN LAULA POIS VOIS SOIS TOIS RAKKAUS RAKASTAA RAKAS RAKKAIN ROMANSSI SYDÄMENI SYDÄMESI SYDÄN SYDÄMESSÄÄN SYDÄMESSÄIN SYÖMMESSÄIN TYTTÖ TYTTÖÄ TYTTÖNI!

Pitäisi kai väsätä sanoitus jossa käytettäisiin pelkästään noita listan sanoja, EHKÄ ihmiset sitten tajuaisivat kuinka hirveältä ne kuulostavat kun ne ovat olleet jo ainakin sadassa kvardiljoonassa kotimaisessa iskelmässä joita radiosta tulee taukoamatta yötä päivää!!! "Anteeksi sua niin kaipaan tyttöni syömmessäin rakkain armas kaipaan niin ja laulan!"

Englanninkielisissä sanoituksissa: BELIEVE DARLING FEEL FEELING GONNA WANNA LOVE SHAKE! Ainakin.

Kammottavia ovat myös "muusikoiden" haastattelut. Jos joku hittimusiikkia vääntävä haastateltava sanoo vielä kerrankin "YOUKNOW" (junou), heitän radion (tai TV:n) kyllä seinään!!! Enpä siis enää kuuntele haastatteluja, joka tapauksessa kysymyksetkin ovat niin hirveän tyhmiä ja sen yhden hitin ihmeen joka toinen sana on aina JUNOU!


(Mr. Niilo Paasivirta)