On ryhdyttävä Linuxin vastaiseen toimintaan!

8.6.1999

On surullista, kuinka Linuxin vastainen toiminta maassamme on vielä lapsenkengissään!

Lapsellisuuksien sijasta olisi levitettävä oikeaa tietoa Linuxin turmiollisesta vaikutuksesta maamme talouselämään ja hyvään maineeseen kansainvälisessä yhteisössä. Että Linux yhdistetään huume- ja muihin alakulttuureihin, on selvä merkki siitä, mitä maassamme olisi kiireesti tehtävä ihan korkeimmalta taholta. Eli Linux olisi mitä pikimmin julistettava asiaksi, joka ei ole suomalainen eikä Suomen Tasavalta tuota vastenmielistä ilmiötä millään tavalla tue tahi edistä.

Toivon, että uusi eduskuntamme tarttuisi rohkeasti Linux-ongelmaan säätämällä nopeasti asetuksia, joilla tuon iljettävän ruton leviämistä voitaisiin hidastaa tahi se peräti kokonaan estää. Linux on kaikin puolin haitaksi isänmaallemme, joten ei millään tavalla loukattaisi sananvapautta kun Linux-propaganda kielletään lailla. Kenenkään oikeuksia ei Linuxin kieltäminen loukkaa, sillä olemmehan jo saaneet usein kuulla Linux-uskovaisten taholta, että Linux ei kuulu kenellekään ja että se on ilmainen.

Linuxin kaltaiset ilmiöt (virukset, siveellisyyttä loukkaava materiaali, jumalanpilkka jne.) leviävät Internetissä holtittomasti. Eihän asioiden tarkkaileminen loukkaisi kenenkään sananvapautta tai oikeuksia - sillä jos toimittaja julkaisee esimerkiksi sanomalehdessä laittoman jutun, kyllä hänkin siitä tuomion saa. Miksi Internet olisi tässä suhteessa mitenkään erinlainen?

Tarkkailulakeja ja isänmaalle haitallisen materiaalin levittämistä koskevia lakeja tukisi erinomaisesti laki, joka kieltäisi kryptauksen käytön kaikessa tietoliikenteessä ilman erityislupaa. Mitä syytä voisi muka olla rehellisellä kansalaisella salata tietoliikennettään?

On kirkkaan selkeää, että näistä laeista ei olisi tavalliselle, rehdille kansalaiselle minkäänlaista haittaa, vaan päinvastoin, näillä laeilla saisimme kitkettyä Internetistä rikolliset ja kaiken saastaisen ynnä virheellisen materiaalin. Olen vapaaehtoinen valtakunnansensorin kunniakkaaseen virkaan, mikäli kansan tahto sitä vaatii. Muistammehan sotia - silloinkin sensuuri toimi eikä sitä todellakaan millään tavalla kritisoitu!

Viimeisin Linux-uskovaisten argumentti heidän lempiohjelmansa puolesta on se, että Linux on muka nyt erittäin suosittu ja siksi kaikkien pitäisi nyt välittömästi heti siirtyä ainoastaan Linux-käyttäjiksi. Se on tyhjää puhetta, sillä nythän on kyseessä se selkeä tosiasia, että Windows NT on kaikilla tavoilla parempi kuin Linux. Jos sinun nörttikaverisi kaikki hyppäävät järveen, menetkö sinä perässä? Jos kaikki muut tykittävät kannabista, täytyykö sinunkin aina matkia perässä?

Kaikin mokomin, ei ole pakko valita parasta vaihtoehtoa, eli Microsoft Windows NT käyttöjärjestelmää. Voi myös tyytyä helpompiin ratkaisuihin, kuten Microsoft Windows 98 käyttöjärjestelmään. Mutta selvää on, että Linux ei ole missään tapauksessa järkevä ratkaisu. Siitä puuttuvat niin tuki, valmistajan vastuu, kuin kaikki ohjelmistotkin! Lisäksi Linux on tunnetusti äärimmäisen vaikea ja hankala, eikä se noudata teollisuus- standardeja.

Kaikkein omituisinta näiden Linux-uskovaisten jatkuvassa propagandassa on se ainainen tosiasioiden kieltäminen ehdottomasti. Vaikka heille esittää kuinka paljon selviä tuloksia Microsoftin käyttöjärjestelmien yli- voimaisuudesta, niin mikään ei heidän paksuun kalloonsa mene. Tulokset selitellään heti vääristellyiksi. Kuitenkaan ei osata esittää mitään muita järkeviä perusteluja, kuin että Microsoft on muka järjestänyt tulokset haluamakseen. Pelleiksi Linux-uskovaiset tekee tässä se tosiasia, että Microsoft on kerran toisensa jälkeen tarjoutunut järjestämään testit uudestaan niin että Linux-uskovaiset saavat tulla itse laittamaan toiseen koneeseen Linuxin - sitähän on ilmeisesti puukotettava runsaasti "ennen kuin se saadaan nopeaksi". Mutta puolueettomaan testiin eivät Linux- uskovaiset lähde, vaan saivartelevat mitä merkillisimpiä juttuja toivoen että tuo kiusallinen asia unohtuisi äkkiä.

Näin ollen ovat Linux-uskovaiset jo selvästi näyttäneet, että he ovat vain niitä tavanomaisia "radikaaleja" ja "vallankumouksellisia", kuten vaikkapa Suomessa 60-luvulla opiskelijat kovasti olivat. Nythän näemme, että kun ikää ja viisautta on kertynyt, he ovat hyvinkin konservatiivisia. Kaikki vastavalmistuneet tietotekniikka-alan ammattilaisetkin kyllä siirtyvät töihin mennessään Microsoftin käyttöjärjestelmien vakaiksi kannattajiksi kaikessa hiljaisuudessa, häveten nuoruuden hairahduksia. On se jo nähty, kerta toisensa jälkeen.

Ja erityisen tyypillistä on linux-liimalettien kyvyttömyys esittää minkäänlaisia perusteluja. He turvautuvat asiattomuuksiin, kun, tietenkään, mitään asiallista argumenttia linuxin puolesta ei löydy. Verratkaamme alan ammattilaisiin, eli Microsoftin käyttöjärjestelmiä käyttäviin; meillä löytyy vankat perustelut Microsoftin kaikenpuoleisen ylivertaisuuden taustaksi! Microsoftin käyttöjärjestelmät noudattavat standardeja, ne toimivat kaikissa koneissa, kaikkiin laitteisiin löytyy ajurit, ohjelmatarjonta on valtava - ohjelmia löytyy melkein mihin tahansa asiaan mitä voi kuvitella. Microsoftin standardi-tiedostot toimivat kaikissa tietokoneissa. Lisäksi Microsoft on Internetin uranuurtaja, joka on tuonut Internetin kaikkien ulottuville koko maailmassa. Loistavat, uusimman standardin mukaiset selaimet ja toimisto-ohjelmistot tunnetaan esimerkkeinä maailman ylivoimaisesti parhaasta laadusta. Vaikka tässä mainitsin vain pienen osan siitä kaikesta, millä Microsoftin ansaitun valta-aseman voi perustella, ei näihinkään asioihin löydy linux-uskovaisilta minkäänlaisia asiallisia vasta-argumentteja. Ainoa, mihin he näköjään kykenevät, on lapsellinen haukkuminen ja asiattomuudet. Täten olen voittanut jokaisen väittelyn kaikkialla, esimerkiksi sfnet.atk.sodat-uutisryhmässä kirkkaasti ja selvästi, aivan kuten Microsoft on voittanut muut marginaalijärjestelmät aivan murskaavan ylivoimaisesti.

Tietotekniikan todelliset ammattilaiset voivat vakaasti luottaa edelleen aikamme johtotähteen Microsoftiin, jonka erinomaisten käyttöjärjestelmien pohjalta kaikki oikeat tietojärjestelmät tulevat jatkossakin toimimaan. Linux jää vain peelojen hörhöilyksi. Tämän näemme selkeästi Microsoftin uuden, loistavan käyttöjärjestelmän enteellisestä nimestä: Windows 2000 tarkoittaa, että Microsoft tähtää uudelle vuosituhannelle ja uudistuu kaiken aikaa, kun taas Linux-uskovaiset ovat jämähtäneet jonnekin 70-luvun unixeihin.

Microsoft on selkeä, kirkas voittaja kaikilla mahdollisilla tavoilla! Microsoftin ylivertaisuushan ei muuten ole mielipide, vaan selkeä fakta, jonka kaikki tietotekniikka-alan ammattilaiset yksimielisesti tunnustavat. Vain kaikenlaiset amatöörit ja muu roskaväki inttää toisin - tietysti täysin vailla asia-argumentteja tahi minkäänlaisia todisteita.

Pienen pieni vire Talvisodan Henkeä olisi totisesti maallemme siunaukseksi myös nykypäivänä. Kunnollisen valvonnan ja tarkkailun alla voisimme myös todella tehdä jotain työttömien hyväksi: kyllä tässä maassa jokaiselle jotain tekemätöntä työtä löytyy. Mitä syytä työttömillä on norkoilla suurkaupungeissa tuhansien muiden työttömien kanssa? Maassamme riittää alueita kaikille. Olisi vain tehtävä päättäväisesti jämäkkä ratkaisu: laitetaan työttömät töihin, oli paikka sitten missä päin maata tahansa. Onhan täysin väärin, että me työssäkäyvät kunnon ihmiset maksamme noiden laiskurien ylöspidon. Pistää jo vihaksi.

Kieltely ja salailu ovat tyypillistä linux-uskovaisten kansainväliselle salaliitolle! Totuushan on se, että ns. Microsoftin vastustajat kuuluvat kansainväliseen salaiseen järjestöön, jota johdetaan ulkomailta. Tällä salaisella järjestöllä on yhteyksiä salaseuroihin ja saatanan palvojiin! Linux on väline, jolla tätä antikristuksen sanomaa levitetään! Nyt olisi eduskuntamme kristillisten aika ottaa kantaa tähän salakavalasti leviävään syntiin!

Taitaapa olla niin, että Linux-käyttäjät harrastavat muiden syntien ohella myös itsesaastutuksen kauhistuttavaa, turmiollista syntiä niin paljon, että heidän ainoa seksikumppaninsa, oma käsi, tulee suorastaan pyhäksi asiaksi. Nuo turmion tielle joutuneet nuoret olisi ohjattava kristillisen, tarvittaessa ruumiillisenkin, kurin avulla pois itsesaastutuksen ja muun synnin kurimuksesta, ennenkuin heidän selkäytimensä mätänee tahi alkavat muut itsesaastutuksen kauheat tunnusmerkit hiipiä esiin.

Ja nyt vielä kuulin huhun, että homoavioliitto otetaan TAAS käsittelyyn! Montako kertaa tuota sairasta syntiä on käsiteltävä? Muistammehan Raamatun kertomusta Sodoman ja Gomorran kaupungeista. Havainnollinen esimerkki siitä, mitä seuraa kun luonnolliset, hyvät asiat muuttuvat käänteiseksi, sairaaksi perversioksi. Jos annamme pahalle pikkusormen, se vie koko käden. Harhaoppiset ja poikkeavat on kitkettävä maastamme! Raamattukin kehoittaa käyttämään miekkaa, siis toimikaamme Mooseksen lakien mukaan nyt heti. Kunhan noitaroviot taas pystytetään, minä olen siellä ja paistan makkaraa rovion ääressä! Nuo saatanan morsiamet on kitkettävä maastamme ja he palavat helvetin tulessa iankaikkisuuden. Tuomiopäivä tulee ja silloin katsotaan, kuka on oikeauskoinen!


(Niilo Paasivirta)