Linux sisältää saatanan palvontaa!

13.3.1999

Okkultismi ja saatanan palvonta on maassamme huolestuttavasti lisääntymässä. Erityisen kammottavaksi tilanteen tekee se, että yhä nuoremmat ryhtyvät tähän rikolliseen touhuun. Saatanan palvojat ihannoivat pahuuden ja väkivallan voimaa ja harrastavat eläinrääkkäystä ja huumeita.

Mutta miksei kukaan ole puuttunut viime aikoina yhä enemmän maassamme - ja koko maailmassakin - suositumpaan Linux-käyttöjärjestelmään? Nimittäin tämä kauhea, ns. "vapaa" käyttöjärjestelmä, sisältää okkultistisia ja jopa saatanan palvontaan liittyviä salavihjeitä!

Kuulin tästä asiasta ensin vain huhupuheita, ja koska tunnetusti otan asioista ensin selvää ennenkuin tuomitsen, tutkin nimenomaan tämän asian erittäin huolellisesti. Irroitin tietokoneeni verkosta ja vaihdoin siihen uuden kiintolevyaseman. Tämän tein siksi, että linux kuulemma tarkistaa, onko koneessa kiintolevyjä, joilla on Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä, ja tuhoaa ne! Verkosta irrottaminen oli myös tehtävä, sillä näiden ns. "vapaiden" käyttöjärjestelmien osalta ei ole mitään varmuutta siitä, mitä kaikkea ne heti lähettävät Internettiin erilaisiin tiedonkeruukoneisiin ympäri maailman.

Linuxin asentaminen oli tavattoman vaikeaa, sillä asennusohjelmat eivät noudattaneet mitään standardeja eikä asioita voitu valita hiirellä vaan ohjelma vaati kaikenlaisia merkillisiä asetuksia ja parametrejä kirjoitettavan näppäimistöltä. Jotenkuten sain kuitenkin järjestelmän käynnistymään.

Lainaamastani unix-manuaalista selvitin, että apukomento on nimeltään 'man'. Niin, tähän onkin huomautettava, että siis tässä järjestelmässä ei ollut valikoita eikä ikoneja! Kaikki oli kirjoitettava näppäimistöltä. En voi käsittää, miten tätä järjestelmää voidaan väittää edistyneemmäksi kuin Microsoftin huippuluokan graafisia käyttöjärjestelmiä! No, se on nyt kuitenkin sivuseikka, sillä tämä ns. 'man' -komento paljasti lukuisia okkultistisia salavihjeitä!

Linux asentaa järjestelmään ns. demoneja, eli suomeksi paholaisia tai saatanoita! Näiden nimeksi on ovelasti laitettu 'daemon', jota ei tavallisesta englati-suomi sanakirjasta löydy. Katsoin sanan määritelmän Websterin suuresta sanakirjasta.

Näiden "pirujen" joukossa on väkivaltaan ja pahuuteen viittaavia vihjeitä. Katsokaa näitä kauhistuttavia esimerkkejä:

Voiko tuollainen olla enää sattumaa? Linux-käyttöjärjestelmään on ujutettu salaperäisiä paholaisia, jotka tarkkailevat, tuhoavat, nimittävät, metsästävät ja varmistavat että tiedot lähetetään salaperäisille koneille Internetissä!

Eikä tässä vielä kaikki! Linuxin mukana tulee tiedostoja, joiden nimenäkin on saatana itse! Esimerkiksi tämä: "/usr/src/linux-2.0.34/arch/m68k/fpsp040/satan.S"

Linuxissa on myös kirouksia sisältävä kirjasto, eli ns. "curses library"!

Ns. "/usr/games" sisältää arveluttavia pelejä, kuten "hangman" (Hirtetty Mies). Haluaisitko Sinä, että lapsesi pelaisi kaiket päivät vain "Hirtettyä Miestä"? Sellaisia väkivaltapelejä tämän käyttöjärjestelmän mukana tulee!

En missään nimessä suosittele tätä saatanan palvontaan, okkultismiin ja väkivaltaan samaistuvaa käyttöjärjestelmää kenenkään ihmisen käyttöön! Tämä saasta olisi raivattava pois mitä pikimmin, olisi panostettava nimenomaan Microsoftin käyttöjärjestelmiin.

Aina on muistettava, että Linux on myös huumejengien käytössä. Lapsillehan jaettiin Etelä-Suomessa LSD-tarroja, joihin oli painettu Linxuin pingviinitunnus. LSD on erittäin vaarallinen huume, joka aiheuttaa mielisairauden ja mutaatioita sukusoluihin. LSD-huumeessa ihmiset hyppivät parvekkeilta, ja eräs nuori tyttö luuli LSD-huumattuna olevansa appelsiini ja kuori itsensä veitsellä. LSD-kristallit myös kiteytyvät keskushermostoon ja voivat aiheuttaa ns. flashbackin, eli uuden LSD-matkan koska tahansa. LSD:hen syntyy myös voimakas riippuvuus.

Itse revin tuon saastuneen kiintolevyn omin käsin irti koneesta ja poltin sen! Poltin myös saastaisen linux-käyttöjärjestelmän levyt vielä samana iltana. Rukoilkaamme suojelusta tätä pahuutta vastaan!


(Niilo Paasivirta)