EAN-koodi on saatananpalvojien juonia!

23.3.2000

Eräät valveutuneet kansalaiset ovat tiedoittaneet henkensä kaupalla minulle kauhistuttavasta seikasta: saatanan palvojien kansainvälinen salaliitto on ujuttanut pedon merkin jokaiseen maassammekin myytävään tuotteeseen! Salajuoni aloitettiin vuonna 1974, kun EAN-koodiviivoja alettiin lisätä tuotteisiin.

Jokainen EAN eli ns. viivakoodi jokaisessa tuotteessa sisältää luvun 666! Lukua 6 viivakoodissa edustaa kaksi ohutta pystyviivaa. Näitä kahden ohuen pystyviivan sarjoja on jokaiseen viivakoodiin sijoitettu kolme kappaletta: alkuun, keskelle ja loppuun. Tästä tulee luku 666, joka Raamattumme mukaan on pedon luku. Täten pahuuden voimat yrittävät ujuttaa tuota saatanallista lukua koteihimme.

Myös USA:n armeija leimaa nykyään sotilaansa samalla viivakoodilla. Ja olemme jo kuulleet, kuinka esimerkiksi Englannin nuoreen prinssiin istutettiin mikrosiru. Näitä samoja mikrosiruja ihmiset asentavat jo nyt vapaaehtoisesti koiriin ja kissoihin - koskahan niitä aletaan asentaa kaikkiin ihmisiin?

Mutta oikeamielisillä kristityillä ei tietenkään ole mitään syytä huoleen. Saatanan palvojien kansainvälisellä salaliitolla ei totisesti ole mitään oikeaa valtaa, sillä ylivoimainen enemmistö suomalaisistakin uskoo vakaasti Jeesukseen ja on kristitty. Oikeamielistä kristittyä eivät paholaisen juonet voi mitenkään uhata.

Viivakoodeihin lisätty numero on vain saatanan palvojien epätoivoinen yritys horjuttaa kristinuskoa. Numerolla ei ole mitään yhteyttä antikristuksen kanssa, vaan juonen takana on onneton, pieni ryhmä mieleltään sairaita ihmisiä. Heillä on harhakuvitelmia, että maagiset numerot ja mikrosirut muka toisivat jotakin esoterista voimaa ja valtaa kristittyihin nähden, mikä on täyttä soopaa, ja perustuu Raamatun ennustuksien vääristelemiseen. Ikäänkuin salaliittolaiset muka pystyisivät Raamattumme ennustuksia täyttämään! Saatana on nuo syntiset johdattanut harhojen tielle. Kostakaamme siis pakanoille Raamatun mukaan, kaksiteräinen miekka kädessä, pesten jalkamme heidän veressään.

Vaikka saatanan juonet eivät tietenkään voi mitenkään horjuttaa uskoamme, olisi varmuuden varalta lakiimme lisättävä ankarat kiellot mikrosirujen asentamista vastaan. Viivakoodistandardia olisi myös korjattava siltä osin, ettei pedon luku tarpeettomasti esiintyisi kaikkialla, perusteena tietenkin vain se, että se on jumalanpilkkaa eli loukkaa kansamme uskonnollisia tunteita.


(Niilo Paasivirta)