Guestbook of np (Niilo Paasivirta)
Welcome, Guest. Please login or register.
May 21, 2013, 09:00:19 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Posting is not possible starting from 27th March 2011 due to Finnish law that makes moderators responsible for all posts. The entire board will probably be removed later.
23489 Posts in 1419 Topics by 265 Members
Latest Member: hukkabo
* Home Help Search Calendar Login Register
+  Guestbook of np (Niilo Paasivirta)
|-+  Guestbook
| |-+  Trash
| | |-+  Olen palannut!
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Olen palannut!  (Read 692 times)
Totuuden Torvi
Harmless
*

Christianity: -3

« on: May 23, 2007, 11:11:35 AM »

Minä Jumalan edessä erehtyväinen ja nöyrä kristitty olen palannut. Aion edelleenkin kyseenalaistaa teidän mielipiteenne. On todella järkevää esim kommentoida tähän että Ad hominem huh
Joni Aaltonen
Harmless
*

Christianity: 10

« Reply #1 on: June 18, 2007, 06:05:34 PM »

Minäkin, ennen Rytmitynnyrinä tunnettu, olen palannut. Kävin bannin aikana vähän kasvamassa. Nyt esimerkiksi esiinnyn oikealla nimelläni enkä piiloudu nimimerkin taakse.

Minua kovasti ihmetyttää näissä väittelyissä se, miten monet takertuvat sanan- ja valinnanvapauteen. Kaikki niin kovasti vinkuvat miten Suomi on vapaa maa ja jokainen saa sanoa mitä haluaa. Minun mielestäni Niilolla on samat sananvapautta koskevat oikeudet kuin muillakin. Ja tämä keskustelufoorumi on yksityinen, ei mitenkään kaupallinen keskus. Niilo saa sanoa mitä haluaa, eikä meidän muiden kuuluisi ottaa siitä itseemme. Onko kaikilla Niilon "vastustajilla" niin huono itsetunto että täytyy raivota jos joku mollaa omia mieltymyksiä?

Herran pelko on viisauden alku
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: