Äänestäjiä on ryhdyttävä karsimaan!

Nyt, kun Perussuomalaiset ovat selkeästi voittamassa vaalit ylivoimaisesti, minusta heidän kannattaisi jo alkaa vähän valikoida äänestäjiä. Eihän olisi lainkaan sopivaa, että Perussuomalaisia esimerkiksi äänestäisi joku, joka ei ole käynyt armeijaa. Myöskään ateisti-äänestäjiä ei kaivata. Eikä tietenkään homoseksualistisia, abortin tehneitä jne.

Sehän antaisi näille marginaalisille vähemmistöryhmille aivan väärät ajatukset, jos heidät nyt päästettäisiin äänestämään Perussuomalaisia. He pian luulisivat, että Perussuomalaisella hallituksella olisi muka jotakin velvoitteita hoidella näiden äänekkäiden, joskin siis taloudellisesti ja lukumäärällisesti merkityksettömien, vähemmistöjen asiaa. Vaarana on myös, että nämä marginaaliryhmät veret seisauttavan vaalivoiton jälkeen tulisivat ylpeänä julkisuuteen julistamaan, että äänestivät Perussuomalaisia, ja että he siksi olisivat jotenkin hyväksyttäviä!

Vaadinkin Perussuomalaisia tekemään nyt aivan selväksi, että tämmöisillä vähemmistöillä ei ole mitään oikeutta äänestää heitä. Muutkin puolueet, joiden jänishousut selvästi tutisevat ankarasti, varmasti kannattavat tällaista linjaa, koska ehkäpä se toisi heille sitten muutamia ääniä lisää. Ei toki ikinä niin paljon, että Perussuomalaisten valtava voitto mitenkään vaarantuisi.

Leave a Reply


Bad Behavior has blocked 37 access attempts in the last 7 days.