Valio syyllistyy törkeään rasismiin!

Huomasin hirvittäväksi kauhukseni, että Valion tuote on yhä edelleen nimeltään ESKIMO, mikä on iljettävän törkeä, rasistinen nimitys inuiiteista. Tähän verrattavissa olisi, että Valio nimittäisi esimerkiksi lakritsijäätelönsä vaikka ”Afrikan likaisen n-upakanan jäätelö”. Niin iljettävän törkeää on tämä rasismi mitä tässä tuotteessa harjoitetaan! Lisäksi tuotepaketissa on pingviini. Halutaanko ehkä sanoa, että inuiitit ovat kylmässä eläviä eläimiä aivan kuin pingviinit ja että he kävelevät huojuen koska ovat kaiket päivät akvaviittihumalassa?


Miksi Valio saa edelleen jatkaa törkeän rasistisen tuotteen myyntiä kun Fazerin ”lakupekka” sekä Brumbergin neekerinsuukot ovat ankarasti kielletyt? Onkohan poliitikoilla tässä asiassa jotakin sidonnaisuuksia, kun kukaan ei nouse Valion rasismia vastaan? Ehkäpä monopoliyhtiöllä on tässä maassa jotakin erivapauksia mitä tavallisilla kansalaisilla ei ole.

Loppujen viimeksi tämä on kuitenkin vain osoitus siitä, kuinka Suomi on edelleen kaikkein rasistisin maa maailmassa, kuten crap-muusikko Palefacekin on todistanut.1

Tässä inuiittien vastaisessa törkeässä rasistisessa vihapuherikoksessa ei ole siis minkäänlaisia lieventäviä asianhaaroja. Otan välittömästi yhteyttä viranomaisiin ja ilmiannan Valion jatketusta törkeästä vihapuheesta, rasismista, maahanmuuttokriittisyydestä ja kansanryhmää vastaan kiihottamisesta raskauttavien haarojen vallitessa.

1http://www.iltalehti.fi/viihde/2014050618269447_vi.shtml

One Response to “Valio syyllistyy törkeään rasismiin!”

  1. Joona Says:

    Mitä hirvittäviä uutisia korviini onkaan taas kantautunut??

Leave a Reply


Bad Behavior has blocked 40 access attempts in the last 7 days.