Evoluutioteoria on todistettu oikeaksi!!!

Nyt on löytynyt oikea VÄLIMUOTO joka on kalojen ja sammakkoeläinten väliltä! Luomisopin kannattajat ovat aina vaatineet, että löytyisi välimuoto. Tähän asti sellaisia ei ole koskaan havaittu. Mutta nyt tällainen on löytynyt joten evoluutioteoria on ilmeisesti siis todistettu oikeaksi. Mitähän Pekka Reinikainen ja Tapio Puolimatka nyt sanovat? Pitääkö minun korjata Niilopedian Kehitysoppi-artikkeli myöntämään evoluutio sittenkin oikeaksi? Ja mitä tapahtuu luomiselle? Onko Raamattu väärässä tässä asiassa vai onko Raamatun luomiskertomus sittenkin vain symbolinen? Tähän asti kaikki olemme tienneet, että jokainen Raamatun sana on kirjaimellisesti totta ja että Raamattu on erehtymätön!

Vierasperäinen kala kuivalla maalla valloittaa Australiaa – video (YLE 9.6.2015).

Australialaiset tutkijat ovat löytäneet vierasperäisen, myös kuivalla maalla elämään pystyvän kalalajin. Kiipeileväksi ahveneksi nimetty kala pystyy elämään kuivalla maalla jopa kuuden päivän ajan.

Nyt tarvitsisimme älykkään suunnittelun perinpohjaisesti tuntevilta tiedemiehiltä kiireesti lausunnon tätä havaintoa vastaan! Muuten koko kristinuskon perusta on vaarassa ja sehän tarkoittaisi, että alkavat Raamatun ennustamat Lopun ajat!

Leave a Reply


Bad Behavior has blocked 40 access attempts in the last 7 days.