Uuden vaalikoneen lopulliset tulokset

Tänään alkoi eduskuntavaalien ennakkoäänestys eli nyt voidaan julkistaa kehittämäni uuden vaalikoneen tulokset. Ne ovat harvinaisen yksimieliset ja selvät!

Ensinnäkin tarkistin Jyväskylän Kuokkalan vaalimainosten tilanteen. Kaikki vaalimainokset oli kaadettu; tämä varmasti olosuhteiden pakosta koska ne kaikki olivat samassa räkissä kiinni. Muuten osa olisi jäänyt pystyyn kuten tulemme huomaamaan. Pahiten tuhrittu oli Perussuomalaisten vaalimainos ja sieltä erityisesti Teuvo Hakkaraisen kuva. Yllätyksekseni Hakkaraista oli käynyt kannattamassa Vasemmistoliitto ihan virallisilla, omilla tarroillaan!

Kuvassa Kuokkalan vaalikoneen valinta:

Jotta vaalikoneen tulos olisi varmasti puolueeton ja objektiivinen, kävin tarkistamassa tulokset myös Kirkkopuiston vaalimainoksista Jyväskylän keskustassa. Siellä eri puolueiden vaalimainokset olivat erillisissä telineissä. Jo kaukaa huomasin, että vain yksi niistä oli kaadettu.

Kirkkopuiston vaalimainokset:

Ja, toden totta, kaadettu oli Perussuomalaisten vaalimainos. Lisäksi se oli kaikista vaalimainoksista kaikkein eniten tuhrittu.

Kaikkein tuhrituin vaalimainos Kirkkopuistossa:

Ette varmaan arvaa, kenen ehdokkaan kuva oli erityisesti joutunut ilkivallan kohteeksi? No, taisitte kuitenkin arvata. Sehän oli tietysti Teuvo Hakkaraisen (ehdokasnumero 61) kuva.

Kirkkopuistossa liikkuvien äänestäjien yksimielisesti valitsema ehdokas:

Vaalikoneen tulokset olivat siis täysin yksiselitteiset ja selvät. Suurena yllätyksenä tuli kyllä Vasemmistoliiton virallinen, vahva tuki nimenomaan Perussuomalaisten Hakkaraiselle.

Mutta eipä tuolle mitään voi. Tulos on täysin selvä. Vasemmistoliitto ja kaikki muut puolueet ja niiden kannattajat sanovat vaalikoneessa yksimielisesti: Keski-Suomen vaalipiirissä pitää äänestää Teuvo Hakkaraista (ehdokasnumero 61). Näin se nyt vaan on. Joka ei äänestä vaalikoneen ja Vasemmistoliiton ja Vihreiden tahdon mukaisesti näin, on varmasti rasisti, fasisti ja natsi.

Leave a Reply


Bad Behavior has blocked 40 access attempts in the last 7 days.