Uusi vaalikone

Facebook-vaalikone ei aina ole käytettävissä, joten sen sijaan oli siis kehitettävä uusi vaalikone, jolla valita kätevän näppärästi ja vaivaa kärsimättä eduskuntavaaleissa äänestettävä puolue ja ehdokas.

Kunhan kaikki vaalimainosjulisteet on asetettu tässä kaupunginosassa paikalleen, minun ei tarvitse kuin kävellä katsomaan niitä ja tiedän heti, mitä puoluetta ja ehdokasta pitää äänestää!

Yksinkertaisesti katson, minkä puolueen vaalijuliste on pahiten tuhottu ja sotkettu, ja äänestän ko. puoluetta. Ehdokkaan saan selville siitä, kenen ehdokkaan kohdalta vaalimainos on kärsinyt eniten. Tämän ehdokkaan täytyy olla erinomaisen hyvä ja häntä kannattaa äänestää! Vaalimainokseen kohdistuva ilkivalta kertoo nimittäin hyvin paljon asioita.

Ko. puolueessa ei selvästikään olla millään lailla populisteja, koska kansa ko. puoluetta näin selkeästi vihaa. Olen kuullut YLE:stä ja muista luotettavan tuntuisista meedioista, että olisi hirveän paha äänestää populistista ehdokasta. Eli populistin täyden vastakohdan täytyy loogisesti päätellen olla siis paras ehdokas!

Ja ehdokas, johon kansan raivo on pahiten kohdistunut, on selvästi näistä ei-populistisista ehdokkaista juuri se, joka on vähiten populistinen.

Tässä kaupunginosassa asuu erityisen paljon nuoria idealistisia opiskelijoita sekä keskimääräistä enemmän maahanmuuttajia. Nämä ryhmät ovat tietääkseni usein oikein ajattelevia, eli heillä on yleisesti kaikkein hyväksytyimmät mielipiteet ja he kuuluvat ns. vihervasemmistoon, jota luotettavan tuntuisten medioiden mukaan erityisesti pitäisi äänestää (jollei sitten äänestä kolmea kaikkein luotettavimman tuntuista suurta puoluetta, jotka yleensä katsotaan pääsääntöisesti oikein ajatteleviksi).

Ja koska oikein ajattelevat ryhmät eivät tietenkään koskaan turmelisi vaalimainoksia, vaalimainoksiin kohdistuu varmasti toimenpiteitä juuri heitä vastustavien ryhmien taholta eli juuri niiltä rasisteilta ja natseilta. Vaalikoneen osoittamat ehdokkaat ovat täten rasistien ja natsien vastakohtia.

Koska maahanmuuttajien mielipide painaa tässä vaalikoneessa siis keskimääräistä enemmän, vaalikoneen antama ehdokas ei missään nimessä voi olla yhtään lainkaan millään tavalla rasisti. Olen oppinut luotettavan tuntuisista medioista, että Suomi on yksi maailman rasistisimmista maista ja rasistit ovat hirveän pahoja. Siksi tahdon tietenkin kaikin keinoin välttää äänestämästä ehdokasta, joka olisi yhtään rasisti. Kehittämälläni vaalikoneella tämä hirvittävän kammottava vaihtoehto torjutaan kerta kaikkiaan! Vaalikoneeni tulos antaa näin ollen ehdottoman oikein ajattelevan ehdokkaan numeron.

Suosittelen muitakin käyttämään kehittämääni vaalikonetta ehdokkaan valintaan! Sinulla ei tarvitse olla edes internettiä tämän vaalikoneen käyttämiseen. Kaikki mitä tarvitaan on lyhyt kävelyretki oman kaupunginosasi vaalijulisteiden sijoituspaikalle.

Facebook-vaalikone toimi näin: joka kerta, kun joku fb-tuttu laittoi seinälleen puolueaiheisen päivityksen, puolue- ja vaaliryhmien ulkopuolella siis, merkattiin ko. puolueen kohdalle tukkimiehen kirjanpidolla yksi piste. Kommentteja ei laskettu, vain varsinainen päivitys joka koskee ko. puoluetta. Omia päivityksiäni en luonnollisestikaan laskenut mukaan. Vaalikone ehti pyöriä 2.6.2014-18.3.2015 ja sen sulkeutuessa tulokset olivat: Persut 122, Kokoomus 40, Vihreät 17, Vasemmistoliito 15, SDP 8, Kristillisdemokraatit 6, Muutos 2011 sekä Keskusta 5, Piraattipuolue 4 ja RKP 1 piste.)

One Response to “Uusi vaalikone”

  1. Ainoa Oikea Blogi » Blog Archive » Uuden vaalikoneen lopulliset tulokset Says:

    […] alkoi eduskuntavaalien ennakkoäänestys eli nyt voidaan julkistaa kehittämäni uuden vaalikoneen tulokset. Ne ovat harvinaisen yksimieliset ja […]

Leave a Reply


Bad Behavior has blocked 40 access attempts in the last 7 days.