Archive for marraskuu, 2006

Ainoa Oikea Joulukalenteri vuodelle 2006!

maanantai, marraskuu 20th, 2006

Ainoa Oikea Joulukalenteri sijaitsee vain ja ainoastaan ja pelkästään osoitteessa joulukalenteri.ilmatar.net kaikissa maailmankaikkeuksissa. Nyt siis alkaa joulukuun malttamaton odotus. Kalenterin luukut aukeavat vasta silloin.

Nyt jäi piraatti kiinni!

keskiviikko, marraskuu 15th, 2006

Kerrankin on piraatti saatu kiinni ja oikeuteen! EMI Finland vaatii MTV:ltä yhteensä 200 000 euron hyvityksiä ja vahingonkorvausta Robbie Williamsin kappaleen luvattomasta käytöstä. Kyllä ainoa keino puuttua tähän piratismiin on ilman muuta alkaa rohkeasti ottaa valtiolle piratismiin käytettyjä välineitä. Kaikki laitteet vaan pois piraatilta ja huutokauppattavaksi, ei niihin rikollisiin mikään muu tepsi! Onneksi sentään vastuullisten nimet […]

Joulukalenteri kehitteillä…

sunnuntai, marraskuu 12th, 2006

Tänä vuonna kaikkien valveutuneiden kansalaisten iloksi joulukalenteri on kuin onkin tulossa! Yli puolet opettavaisista ja jännittävistä ”luukuista” on jo valmiina. Kalenteri tietysti avautuu yleisölle viimeistään 1.12.2006. Kalenterin ohjelmointi takaa sen, että tuhmat lapset eivät pääse avaamaan luukkuja ennenaikaisesti.

Liukas keli yllätti Etelä-Suomen autoilijat!

keskiviikko, marraskuu 1st, 2006

Yllättävä uutinen: liukas keli yllätti Etelä-Suomen autoilijat! Olipas tavattoman yllättävää, kukaan ei olisi osannut odottaa näin yllättävää uutista! Suuri yllätys!


Bad Behavior has blocked 40 access attempts in the last 7 days.