Olympialaisten ”pistesijat”

21.8.2016

Mitä nuo ”pistesijat” ovat olympialaisissa? Mitä pisteitä siellä muka saa?

Nyt kun meillä on tämä EU niin mitäpä jos lähettäisimme näihin kisoihin vain EU:n joukkueen. Säästyisi paljon rahaa mitä tarvitsemme jotta pystymme maksamaan Kreikan velat. Ja sitten ”meidän joukkueemme” voisi saada vähän enemmänkin mitaleja. Lisäksi USA:n ja Venäjän mallin mukaan doping kannattaisi ottaa yhteis-EU-maiseksi projektiksi. Sekin parantaisi menestystä.

Edustajat EU:n joukkueeseen valittaisiin Euroopan mestaruuskisoissa. Ja valinta ratkaistaan niin että kolme parasta EM-kisoista lähtee olympialaisiin.

Norja ja Sveitsi pakotettaisiin tähän EU-joukkuejärjestelmään mukaan. Englanti ei tietenkään suostu mutta sepä jääkin ulos dopingohjelmasta kun ei suostu.

Kolme suomalaista tuolla onnistui. Kristiina Mäkelä teki oman ennätyksensä, Oskari Mörö Suomen ennätyksen ja Mira Potkonen nyrkkeili pronssia. Siinä kaikki oikeat ”pistesijat”.

Valio syyllistyy törkeään rasismiin!

9.7.2015

Huomasin hirvittäväksi kauhukseni, että Valion tuote on yhä edelleen nimeltään ESKIMO, mikä on iljettävän törkeä, rasistinen nimitys inuiiteista. Tähän verrattavissa olisi, että Valio nimittäisi esimerkiksi lakritsijäätelönsä vaikka ”Afrikan likaisen n-upakanan jäätelö”. Niin iljettävän törkeää on tämä rasismi mitä tässä tuotteessa harjoitetaan! Lisäksi tuotepaketissa on pingviini. Halutaanko ehkä sanoa, että inuiitit ovat kylmässä eläviä eläimiä aivan kuin pingviinit ja että he kävelevät huojuen koska ovat kaiket päivät akvaviittihumalassa?


Miksi Valio saa edelleen jatkaa törkeän rasistisen tuotteen myyntiä kun Fazerin ”lakupekka” sekä Brumbergin neekerinsuukot ovat ankarasti kielletyt? Onkohan poliitikoilla tässä asiassa jotakin sidonnaisuuksia, kun kukaan ei nouse Valion rasismia vastaan? Ehkäpä monopoliyhtiöllä on tässä maassa jotakin erivapauksia mitä tavallisilla kansalaisilla ei ole.

Loppujen viimeksi tämä on kuitenkin vain osoitus siitä, kuinka Suomi on edelleen kaikkein rasistisin maa maailmassa, kuten crap-muusikko Palefacekin on todistanut.1

Tässä inuiittien vastaisessa törkeässä rasistisessa vihapuherikoksessa ei ole siis minkäänlaisia lieventäviä asianhaaroja. Otan välittömästi yhteyttä viranomaisiin ja ilmiannan Valion jatketusta törkeästä vihapuheesta, rasismista, maahanmuuttokriittisyydestä ja kansanryhmää vastaan kiihottamisesta raskauttavien haarojen vallitessa.

1http://www.iltalehti.fi/viihde/2014050618269447_vi.shtml

Ainoa luku, joka suomalaisen tarvitsee muistaa

30.6.2015

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok) sanoi, että kaksi miljardia on oikeastaan ainoa luku, joka tavallisen suomalaisen kannattaa muistaa.

Muistakaakin tämä kaksi miljardia euroa! Mitään enempää ei tarvitse muistaa kuin tämä kolme miljardia. Kun vain tulikirjaimin jokainen kansalainen tallettaa muistiinsa ainoastaan tämän luvun eli viisi miljardia euroa, niin kaikki on hyvin! Jokaisella suomalaisella pysykööt tämä kuusi miljardia euroa ainoastaan mielessään.

Yhtään enempää vastuita ei voi tulla, koska emme jatkossa edes harkitse lainatakuiden myöntämistä ilman täysimääräisiä vakuuksia, sanoo Jyrki Katainen. Pitäkäämme siis tämä yhdeksän miljardia tarkkaan muistissamme ja muistakaamme, että vain luku 11 miljardia euroa on ainoa, joka tavallisen kansalaisen edes koskaan tarvitsee muistaa yhtään! 13 miljardia.

Evoluutioteoria on todistettu oikeaksi!!!

10.6.2015

Nyt on löytynyt oikea VÄLIMUOTO joka on kalojen ja sammakkoeläinten väliltä! Luomisopin kannattajat ovat aina vaatineet, että löytyisi välimuoto. Tähän asti sellaisia ei ole koskaan havaittu. Mutta nyt tällainen on löytynyt joten evoluutioteoria on ilmeisesti siis todistettu oikeaksi. Mitähän Pekka Reinikainen ja Tapio Puolimatka nyt sanovat? Pitääkö minun korjata Niilopedian Kehitysoppi-artikkeli myöntämään evoluutio sittenkin oikeaksi? Ja mitä tapahtuu luomiselle? Onko Raamattu väärässä tässä asiassa vai onko Raamatun luomiskertomus sittenkin vain symbolinen? Tähän asti kaikki olemme tienneet, että jokainen Raamatun sana on kirjaimellisesti totta ja että Raamattu on erehtymätön!

Vierasperäinen kala kuivalla maalla valloittaa Australiaa – video (YLE 9.6.2015).

Australialaiset tutkijat ovat löytäneet vierasperäisen, myös kuivalla maalla elämään pystyvän kalalajin. Kiipeileväksi ahveneksi nimetty kala pystyy elämään kuivalla maalla jopa kuuden päivän ajan.

Nyt tarvitsisimme älykkään suunnittelun perinpohjaisesti tuntevilta tiedemiehiltä kiireesti lausunnon tätä havaintoa vastaan! Muuten koko kristinuskon perusta on vaarassa ja sehän tarkoittaisi, että alkavat Raamatun ennustamat Lopun ajat!

Oikein käyty kansalaiskeskustelu yleisesti hyväksyttyjen mielipiteiden mukaisesti

2.5.2015

Nyt, kun uutta hallitusta ollaan juuri muodostamassa, niin haluaisin muistuttaa valtioneuvostoa erityisen tärkeästä seikasta koskien kansalaiskeskustelua. Keskustelun laadussa on viime aikoina ollut kovasti toivomisen varaa johtuen etenkin ns. nimimerkeistä, jotka jatkuvasti keskustelevat netissä väärin. Vääriä mielipiteitä on silti kuitenkin esitetty jopa puolueiden nuorisojärjestöjen taholta.

Olisi aina parempi, että valtiovalta määrittelee jo etukäteen tarkasti asiat, joista saa keskustella sekä sen näkökannan, jota noudattaen keskustelu on käytävä. Muuten syntyy ikäviä tilanteita, kun esimerkiksi islamista keskusteleminen järkiperusteisilla argumenteilla paljastuu laittomaksi vasta tuomioistuimessa. Kun vihapuhe ja väärät mielipiteet on tarkalleen määritelty etukäteen päättäjien taholta, helpotetaan käräjä- ja hovioikeuksiemme hirvittävää ylikuormaa kun kaikki tietäisivät, mistä aiheista keskustelu milläkin tavalla on kiellettyä.

Kun on annettu valmiiksi se oikea näkökanta, joka jokaisella on kustakin aiheesta oltava, on paljon helpompi keskustella kiihkottomasti ja ilman ristiriitoja ja argumentaatiovirheitä, jotka kääntyvät lopulta henkilökohtaisuuksiin ja jopa kunnianloukkauksiin. Jokainen uskaltaa myös silloin sanoa oman mielipiteensä suoraan julkisuuteen, kun sen tiedetään joka tapauksessa noudattavan valtion virallisesti hyväksymää näkemystä.

Nyt kansalaiset joutuvat itse keräämään listat oikein ajattelun mukaisista tosiseikoista mikäli haluavat käydä laillista ja yleisesti hyväksyttyjen mielipiteiden mukaista kansalaiskeskustelua. Itse kootut listat eivät kuitenkaan voi olla täysin luotettavia kun ne perustuvat senhetkiseen vallitsevaan ilmapiiriin ja mediassa eniten esillä oleviin näkemyksiin, viranomaisten selkeän ilmoituksen sijasta.

Peruskoulujärjestelmämme on onneksi ollut melkoiseksi avuksi tässä hitaassa prosessissa, jossa oikeat ajatukset saadaan koko kansan tietoisuuteen. Peruskoulussa oppilaille annetaan ylhäältäpäin määritellyt faktat ja mielipiteet, jotka on omaksuttava rangaistuksen ja käytöksenalennuksen uhalla. Ne on opeteltava ulkoa ja sisäistettävä jotta osaa kokeissa vastata oikein ajattelun mukaisesti. Vääriä mielipiteitä esittävä jää luokalle tai koulu-ura kokonaan katkeaa kun oppilas jää lukion ulkopuolelle ja on siten tuomittu tavalliseksi mitättömäksi duunariksi koko loppuelämänsä ajaksi.

Lopuksi rukoilkaamme, että tuleva uusi hallitus laittaa varsinkin Internetissä vellovan keskustelun kuriin! Ei ole hyvä, että kuka tahansa saa sanoa mitä tahansa netissä. Useimmiten sanojalla on kuitenkin väärät mielipiteet tai hän suorastaan täysin tahallaan valehtelee. Lapsemme ovat alituisessa vaarassa saada netistä väärää tietoa. On aina parempi, että joku luotettava taho aina valitsee ja korjaa kaikki mielipiteet, joita julkisuuteen tulee. Silloin vääriä tai suoranaisesti laittomia mielipiteitä ei pääse lasten viattomien silmien eteen ja kansakin äänestää oikein, kun se saa netistäkin vain oikeaa tietoa.

Uuden vaalikoneen lopulliset tulokset

8.4.2015

Tänään alkoi eduskuntavaalien ennakkoäänestys eli nyt voidaan julkistaa kehittämäni uuden vaalikoneen tulokset. Ne ovat harvinaisen yksimieliset ja selvät!

Ensinnäkin tarkistin Jyväskylän Kuokkalan vaalimainosten tilanteen. Kaikki vaalimainokset oli kaadettu; tämä varmasti olosuhteiden pakosta koska ne kaikki olivat samassa räkissä kiinni. Muuten osa olisi jäänyt pystyyn kuten tulemme huomaamaan. Pahiten tuhrittu oli Perussuomalaisten vaalimainos ja sieltä erityisesti Teuvo Hakkaraisen kuva. Yllätyksekseni Hakkaraista oli käynyt kannattamassa Vasemmistoliitto ihan virallisilla, omilla tarroillaan!

Kuvassa Kuokkalan vaalikoneen valinta:

Jotta vaalikoneen tulos olisi varmasti puolueeton ja objektiivinen, kävin tarkistamassa tulokset myös Kirkkopuiston vaalimainoksista Jyväskylän keskustassa. Siellä eri puolueiden vaalimainokset olivat erillisissä telineissä. Jo kaukaa huomasin, että vain yksi niistä oli kaadettu.

Kirkkopuiston vaalimainokset:

Ja, toden totta, kaadettu oli Perussuomalaisten vaalimainos. Lisäksi se oli kaikista vaalimainoksista kaikkein eniten tuhrittu.

Kaikkein tuhrituin vaalimainos Kirkkopuistossa:

Ette varmaan arvaa, kenen ehdokkaan kuva oli erityisesti joutunut ilkivallan kohteeksi? No, taisitte kuitenkin arvata. Sehän oli tietysti Teuvo Hakkaraisen (ehdokasnumero 61) kuva.

Kirkkopuistossa liikkuvien äänestäjien yksimielisesti valitsema ehdokas:

Vaalikoneen tulokset olivat siis täysin yksiselitteiset ja selvät. Suurena yllätyksenä tuli kyllä Vasemmistoliiton virallinen, vahva tuki nimenomaan Perussuomalaisten Hakkaraiselle.

Mutta eipä tuolle mitään voi. Tulos on täysin selvä. Vasemmistoliitto ja kaikki muut puolueet ja niiden kannattajat sanovat vaalikoneessa yksimielisesti: Keski-Suomen vaalipiirissä pitää äänestää Teuvo Hakkaraista (ehdokasnumero 61). Näin se nyt vaan on. Joka ei äänestä vaalikoneen ja Vasemmistoliiton ja Vihreiden tahdon mukaisesti näin, on varmasti rasisti, fasisti ja natsi.

Yleinen vaalimainos

5.4.2015

On aikamoista tuhlausta, että jokainen eduskuntavaalien ehdokas tekee erikseen oman vaalimainoksen, kun jokaisella on kuitenkin ihan samat vaalilupaukset. Jokainen ehdokas lupaa:

  • Ajaa köyhien ja vähäosaisten asiaa.
  • Muistaa sotaveteraaneja ja eläkeläisiä.
  • Edistää ja elvyttää Suomen viennin, liike-elämän ja teollisuuden.
  • Pysäyttää valtion velkaantumisen.
  • Suojella Suomen luonnon.
  • Korjata työllisyyden.
  • Alentaa veroja.
  • Ajatella etenkin lapsia.

Tai jos nyt oman vaalimainoksen tekeekin, niin siihen on ihan turha laittaa näitä samoja asioita. Riittää esimerkiksi lause ”lupaan myös ne kaikki tavanomaiset asiat jotka jokainen muukin ehdokas”.

Uusi vaalikone

27.3.2015

Nyt, kun lopetin facebookin käytön, ei facebook-vaalikoneen lopullinen tulos ole käytettävissä. Sen sijaan oli siis kehitettävä uusi vaalikone, jolla valita kätevän näppärästi ja vaivaa kärsimättä eduskuntavaaleissa äänestettävä puolue ja ehdokas.

Kunhan kaikki vaalimainosjulisteet on asetettu tässä kaupunginosassa paikalleen, minun ei tarvitse kuin kävellä katsomaan niitä ja tiedän heti, mitä puoluetta ja ehdokasta pitää äänestää!

Yksinkertaisesti katson, minkä puolueen vaalijuliste on pahiten tuhottu ja sotkettu, ja äänestän ko. puoluetta. Ehdokkaan saan selville siitä, kenen ehdokkaan kohdalta vaalimainos on kärsinyt eniten. Tämän ehdokkaan täytyy olla erinomaisen hyvä ja häntä kannattaa äänestää! Vaalimainokseen kohdistuva ilkivalta kertoo nimittäin hyvin paljon asioita.

Ko. puolueessa ei selvästikään olla millään lailla populisteja, koska kansa ko. puoluetta näin selkeästi vihaa. Olen kuullut YLE:stä ja muista luotettavan tuntuisista meedioista, että olisi hirveän paha äänestää populistista ehdokasta. Eli populistin täyden vastakohdan täytyy loogisesti päätellen olla siis paras ehdokas!

Ja ehdokas, johon kansan raivo on pahiten kohdistunut, on selvästi näistä ei-populistisista ehdokkaista juuri se, joka on vähiten populistinen.

Koska tässä kaupunginosassa asuu erityisen paljon nuoria idealistisia opiskelijoita sekä keskimääräistä enemmän maahanmuuttajia, vaalimainokseen kohdistuu keskimääräistä enemmän toimenpiteitä juuri näiden ryhmien taholta. Nämä ryhmät ovat tietääkseni usein oikein ajattelevia, eli heillä on yleisesti kaikkein hyväksytyimmät mielipiteet ja he kuuluvat ns. vihervasemmistoon, jota luotettavan tuntuisten medioiden mukaan erityisesti pitäisi äänestää (jollei sitten äänestä kolmea kaikkein luotettavimman tuntuista suurta puoluetta, jotka yleensä katsotaan pääsääntöisesti oikein ajatteleviksi).

Koska maahanmuuttajien mielipide painaa tässä vaalikoneessa siis keskimääräistä enemmän, vaalikoneen antama ehdokas ei missään nimessä voi olla yhtään lainkaan millään tavalla rasisti. Olen oppinut luotettavan tuntuisista medioista, että Suomi on yksi maailman rasistisimmista maista ja rasistit ovat hirveän pahoja. Siksi tahdon tietenkin kaikin keinoin välttää äänestämästä ehdokasta, joka olisi yhtään rasisti. Kehittämälläni vaalikoneella tämä hirvittävän kammottava vaihtoehto torjutaan kerta kaikkiaan! Vaalikoneeni tulos antaa näin ollen ehdottoman oikein ajattelevan ehdokkaan numeron.

Suosittelen muitakin käyttämään kehittämääni vaalikonetta ehdokkaan valintaan! Sinulla ei tarvitse olla edes internettiä tämän vaalikoneen käyttämiseen. Kaikki mitä tarvitaan on lyhyt kävelyretki oman kaupunginosasi vaalijulisteiden sijoituspaikalle.

Facebook-vaalikone toimi näin: joka kerta, kun joku fb-tuttu laittoi seinälleen puolueaiheisen päivityksen, puolue- ja vaaliryhmien ulkopuolella siis, merkattiin ko. puolueen kohdalle tukkimiehen kirjanpidolla yksi piste. Kommentteja ei laskettu, vain varsinainen päivitys joka koskee ko. puoluetta. Omia päivityksiäni en luonnollisestikaan laskenut mukaan. Vaalikone ehti pyöriä 2.6.2014-18.3.2015 ja sen sulkeutuessa tulokset olivat: Persut 122, Kokoomus 40, Vihreät 17, Vasemmistoliito 15, SDP 8, Kristillisdemokraatit 6, Muutos 2011 sekä Keskusta 5, Piraattipuolue 4 ja RKP 1 piste.)

Nuorista pitäisi huolehtia!

10.3.2015

Nykyinen nuoriso on tunnetusti erittäin huono. Ei se mitään saa aikaan. Siksi aikuisten on huolehdittava nuorisosta ettei se lähde ISIS:iin tai kouluammuskele!

Terrorismin torjumiseksi Suomeen pitäisi rakentaa katedraali.

Tarkoitan virallista katedraalia, jossa kristittyjen yhteisö voisi harrastaa uskontoa. Sellainen katedraali toimisi koko yhteiskunnan puolesta, ja jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus tutustua siihen.

Tämän idean tavoitteena on herättää keskustelua, mutta myös tuoda esille se, mitä tällaisella katedraalilla voitaisiin saada. Sen toiminta olisi avointa, julkista ja kaikkien tiedossa.

Idea varmasti tyrmätään, koska monet kokevat, että kristityt ja kristinusko eivät kuulu Suomeen.

Toinen esittämäni asia on, että herättäjille ja saarnaajille annettaisiin pedagogista koulutusta. Näin he voisivat saada suomalaisen opettajan pätevyyden ja opettaa lapsia.

Kristinuskon osalta tämä tarkoittaisi Raamattua, kirkkohistoriaa ja Jeesuksen elämää. Se ei tarkoittaisi poliittista uskontoa vaan tunnustuksellista kristinuskoa.

Minusta tällä tavalla voitaisiin luoda tasapainoista yhteisöä, johon jokainen sen jäsen voisi tuntea kuuluvansa.

Suomalaiset saavat taas hävetä silmät päästään!

1.3.2015

Jokainen suomalainen saa hävetä taas silmät päästään! Nyt laitamme vammaisia tuonne. Viime vuonna meillä oli joku homo-lesbo-show, jossa naiset julkisesti nuoleskelivat toisiaan lavalla. Sitä ennen oli joku kerta se hirveä Saatanaksi pukeutunut demoni soittamassa mustaa metallimusiikkia. Oli suuri triumfi pahuuden voimille, että ”Lordi” vielä kaiken lisäksi protestiäänillä meni voittamaan. Mitähän seuraavaksi joudutaankin keksimään kun aina vaan pitää keksiä friikimpi show? Viime vuonnakin oli se parrakas ”nainen”, Luojan kiitos hän ei sentään ollut Suomen edustaja!

Näiden Nimipäivien esitys on siis ns. punk-musiikkia, joka on täyttä anarkismia. Muistammehan, kuinka englantilainen Sex Pistols -punk-yhtye yritti Suomeen 1978. Silloin tiedettiin, kuinka turmiollista tämmöinen kakofonia oli nuorisolle ja esiintymislupa viranomaisten taholta peruttiin. Nuorisotyöttömyys oli Suomessa silloin räjähtänyt käsiin nimenomaan punkin ja muun anarkismin takia. Onneksi sentään punk-musiikki on kuollut jo vuosikymmeniä sitten eli sinänsä ei ole mitään vaaraa, että nämä selviäisivät edes karsinnasta varsinaiseen loppukilpailuun. Suomenkielisellä örinällä ei ole myöskään mahdollisuuksia edes ns. suvaitsevaisuuden varjolla.

Vanhoina hyvinä aikoina vammaisia suvaittiin ihan luonnostaan koska ei ollut hoitolaitoksia jonne heidät olisi saanut pois ihmisten silmistä. Suvaitsevaiston ei tarvinnut erikseen ryhtyä suvaitsemaistuttamaan heitä (suvaitsevaatiota? Vrt. homosaatio?). Vammaiset olivat kiitollisia ja nöyriä siitä avusta, jonka he hyvien ihmisten taholta saivat. Ei olisi kenellekään vammaiselle tullut mieleen hypätä lavalle riehumaan ja metelöimään! He istuivat nöyränä ovensuuhun klapilaatikolle lakkiaan puristellen ja jokainen köyhäinapua tarvitseva sai talosta aina leivän tai muuta ruokaa.

Ovatko tämän yhtyeen kannattajat muuten tietoisia siitä, että Euroviisu-kappaleiden kesto tulee olla noin kolme minuuttia? Tämä mökä kestää vain puolet siitä, mikä toki on kuulijoiden korvien säästämistä mutta pistesijat voi unohtaa, lieköhän edes kilpailun sääntöjen hengen mukaista? Sain myös selville, että taustalla on joku YK:n vammaissopimus ja sen hyväksyminen. Poliittinen kannanotto on myös Euroviisujen säännöissä yksiselitteisesti kielletty. Nyt, kun kansa äänesti taas väärin, niin olisiko mahdollisuutta edes diskata tämä pois sääntörikkomuksen takia? Tästähän on ennakkotapauskin kun vuonna 2009 eräs kilpailukappale loukkasi Venäjän presidentti Vladimir Putinia ja se hylättiin.

Rukoilkaamme kaikki yhdessä, että emme joudu häpeämään tätä yhtyettä ja sen esitystä finaalissa asti vaan että se pian vaipuu unohdukseen!


Bad Behavior has blocked 19 access attempts in the last 7 days.