Oikein käyty kansalaiskeskustelu yleisesti hyväksyttyjen mielipiteiden mukaisesti

2.5.2015

Nyt, kun uutta hallitusta ollaan juuri muodostamassa, niin haluaisin muistuttaa valtioneuvostoa erityisen tärkeästä seikasta koskien kansalaiskeskustelua. Keskustelun laadussa on viime aikoina ollut kovasti toivomisen varaa johtuen etenkin ns. nimimerkeistä, jotka jatkuvasti keskustelevat netissä väärin. Vääriä mielipiteitä on silti kuitenkin esitetty jopa puolueiden nuorisojärjestöjen taholta.

Olisi aina parempi, että valtiovalta määrittelee jo etukäteen tarkasti asiat, joista saa keskustella sekä sen näkökannan, jota noudattaen keskustelu on käytävä. Muuten syntyy ikäviä tilanteita, kun esimerkiksi islamista keskusteleminen järkiperusteisilla argumenteilla paljastuu laittomaksi vasta tuomioistuimessa. Kun vihapuhe ja väärät mielipiteet on tarkalleen määritelty etukäteen päättäjien taholta, helpotetaan käräjä- ja hovioikeuksiemme hirvittävää ylikuormaa kun kaikki tietäisivät, mistä aiheista keskustelu milläkin tavalla on kiellettyä.

Kun on annettu valmiiksi se oikea näkökanta, joka jokaisella on kustakin aiheesta oltava, on paljon helpompi keskustella kiihkottomasti ja ilman ristiriitoja ja argumentaatiovirheitä, jotka kääntyvät lopulta henkilökohtaisuuksiin ja jopa kunnianloukkauksiin. Jokainen uskaltaa myös silloin sanoa oman mielipiteensä suoraan julkisuuteen, kun sen tiedetään joka tapauksessa noudattavan valtion virallisesti hyväksymää näkemystä.

Nyt kansalaiset joutuvat itse keräämään listat oikein ajattelun mukaisista tosiseikoista mikäli haluavat käydä laillista ja yleisesti hyväksyttyjen mielipiteiden mukaista kansalaiskeskustelua. Itse kootut listat eivät kuitenkaan voi olla täysin luotettavia kun ne perustuvat senhetkiseen vallitsevaan ilmapiiriin ja mediassa eniten esillä oleviin näkemyksiin, viranomaisten selkeän ilmoituksen sijasta.

Peruskoulujärjestelmämme on onneksi ollut melkoiseksi avuksi tässä hitaassa prosessissa, jossa oikeat ajatukset saadaan koko kansan tietoisuuteen. Peruskoulussa oppilaille annetaan ylhäältäpäin määritellyt faktat ja mielipiteet, jotka on omaksuttava rangaistuksen ja käytöksenalennuksen uhalla. Ne on opeteltava ulkoa ja sisäistettävä jotta osaa kokeissa vastata oikein ajattelun mukaisesti. Vääriä mielipiteitä esittävä jää luokalle tai koulu-ura kokonaan katkeaa kun oppilas jää lukion ulkopuolelle ja on siten tuomittu tavalliseksi mitättömäksi duunariksi koko loppuelämänsä ajaksi.

Lopuksi rukoilkaamme, että tuleva uusi hallitus laittaa varsinkin Internetissä vellovan keskustelun kuriin! Ei ole hyvä, että kuka tahansa saa sanoa mitä tahansa netissä. Useimmiten sanojalla on kuitenkin väärät mielipiteet tai hän suorastaan täysin tahallaan valehtelee. Lapsemme ovat alituisessa vaarassa saada netistä väärää tietoa. On aina parempi, että joku luotettava taho aina valitsee ja korjaa kaikki mielipiteet, joita julkisuuteen tulee. Silloin vääriä tai suoranaisesti laittomia mielipiteitä ei pääse lasten viattomien silmien eteen ja kansakin äänestää oikein, kun se saa netistäkin vain oikeaa tietoa.

Uuden vaalikoneen lopulliset tulokset

8.4.2015

Tänään alkoi eduskuntavaalien ennakkoäänestys eli nyt voidaan julkistaa kehittämäni uuden vaalikoneen tulokset. Ne ovat harvinaisen yksimieliset ja selvät!

Ensinnäkin tarkistin Jyväskylän Kuokkalan vaalimainosten tilanteen. Kaikki vaalimainokset oli kaadettu; tämä varmasti olosuhteiden pakosta koska ne kaikki olivat samassa räkissä kiinni. Muuten osa olisi jäänyt pystyyn kuten tulemme huomaamaan. Pahiten tuhrittu oli Perussuomalaisten vaalimainos ja sieltä erityisesti Teuvo Hakkaraisen kuva. Yllätyksekseni Hakkaraista oli käynyt kannattamassa Vasemmistoliitto ihan virallisilla, omilla tarroillaan!

Kuvassa Kuokkalan vaalikoneen valinta:

Jotta vaalikoneen tulos olisi varmasti puolueeton ja objektiivinen, kävin tarkistamassa tulokset myös Kirkkopuiston vaalimainoksista Jyväskylän keskustassa. Siellä eri puolueiden vaalimainokset olivat erillisissä telineissä. Jo kaukaa huomasin, että vain yksi niistä oli kaadettu.

Kirkkopuiston vaalimainokset:

Ja, toden totta, kaadettu oli Perussuomalaisten vaalimainos. Lisäksi se oli kaikista vaalimainoksista kaikkein eniten tuhrittu.

Kaikkein tuhrituin vaalimainos Kirkkopuistossa:

Ette varmaan arvaa, kenen ehdokkaan kuva oli erityisesti joutunut ilkivallan kohteeksi? No, taisitte kuitenkin arvata. Sehän oli tietysti Teuvo Hakkaraisen (ehdokasnumero 61) kuva.

Kirkkopuistossa liikkuvien äänestäjien yksimielisesti valitsema ehdokas:

Vaalikoneen tulokset olivat siis täysin yksiselitteiset ja selvät. Suurena yllätyksenä tuli kyllä Vasemmistoliiton virallinen, vahva tuki nimenomaan Perussuomalaisten Hakkaraiselle.

Mutta eipä tuolle mitään voi. Tulos on täysin selvä. Vasemmistoliitto ja kaikki muut puolueet ja niiden kannattajat sanovat vaalikoneessa yksimielisesti: Keski-Suomen vaalipiirissä pitää äänestää Teuvo Hakkaraista (ehdokasnumero 61). Näin se nyt vaan on. Joka ei äänestä vaalikoneen ja Vasemmistoliiton ja Vihreiden tahdon mukaisesti näin, on varmasti rasisti, fasisti ja natsi.

Yleinen vaalimainos

5.4.2015

On aikamoista tuhlausta, että jokainen eduskuntavaalien ehdokas tekee erikseen oman vaalimainoksen, kun jokaisella on kuitenkin ihan samat vaalilupaukset. Jokainen ehdokas lupaa:

 • Ajaa köyhien ja vähäosaisten asiaa.
 • Muistaa sotaveteraaneja ja eläkeläisiä.
 • Edistää ja elvyttää Suomen viennin, liike-elämän ja teollisuuden.
 • Pysäyttää valtion velkaantumisen.
 • Suojella Suomen luonnon.
 • Korjata työllisyyden.
 • Alentaa veroja.
 • Ajatella etenkin lapsia.

Tai jos nyt oman vaalimainoksen tekeekin, niin siihen on ihan turha laittaa näitä samoja asioita. Riittää esimerkiksi lause ”lupaan myös ne kaikki tavanomaiset asiat jotka jokainen muukin ehdokas”.

Uusi vaalikone

27.3.2015

Nyt, kun lopetin facebookin käytön, ei facebook-vaalikoneen lopullinen tulos ole käytettävissä. Sen sijaan oli siis kehitettävä uusi vaalikone, jolla valita kätevän näppärästi ja vaivaa kärsimättä eduskuntavaaleissa äänestettävä puolue ja ehdokas.

Kunhan kaikki vaalimainosjulisteet on asetettu tässä kaupunginosassa paikalleen, minun ei tarvitse kuin kävellä katsomaan niitä ja tiedän heti, mitä puoluetta ja ehdokasta pitää äänestää!

Yksinkertaisesti katson, minkä puolueen vaalijuliste on pahiten tuhottu ja sotkettu, ja äänestän ko. puoluetta. Ehdokkaan saan selville siitä, kenen ehdokkaan kohdalta vaalimainos on kärsinyt eniten. Tämän ehdokkaan täytyy olla erinomaisen hyvä ja häntä kannattaa äänestää! Vaalimainokseen kohdistuva ilkivalta kertoo nimittäin hyvin paljon asioita.

Ko. puolueessa ei selvästikään olla millään lailla populisteja, koska kansa ko. puoluetta näin selkeästi vihaa. Olen kuullut YLE:stä ja muista luotettavan tuntuisista meedioista, että olisi hirveän paha äänestää populistista ehdokasta. Eli populistin täyden vastakohdan täytyy loogisesti päätellen olla siis paras ehdokas!

Ja ehdokas, johon kansan raivo on pahiten kohdistunut, on selvästi näistä ei-populistisista ehdokkaista juuri se, joka on vähiten populistinen.

Koska tässä kaupunginosassa asuu erityisen paljon nuoria idealistisia opiskelijoita sekä keskimääräistä enemmän maahanmuuttajia, vaalimainokseen kohdistuu keskimääräistä enemmän toimenpiteitä juuri näiden ryhmien taholta. Nämä ryhmät ovat tietääkseni usein oikein ajattelevia, eli heillä on yleisesti kaikkein hyväksytyimmät mielipiteet ja he kuuluvat ns. vihervasemmistoon, jota luotettavan tuntuisten medioiden mukaan erityisesti pitäisi äänestää (jollei sitten äänestä kolmea kaikkein luotettavimman tuntuista suurta puoluetta, jotka yleensä katsotaan pääsääntöisesti oikein ajatteleviksi).

Koska maahanmuuttajien mielipide painaa tässä vaalikoneessa siis keskimääräistä enemmän, vaalikoneen antama ehdokas ei missään nimessä voi olla yhtään lainkaan millään tavalla rasisti. Olen oppinut luotettavan tuntuisista medioista, että Suomi on yksi maailman rasistisimmista maista ja rasistit ovat hirveän pahoja. Siksi tahdon tietenkin kaikin keinoin välttää äänestämästä ehdokasta, joka olisi yhtään rasisti. Kehittämälläni vaalikoneella tämä hirvittävän kammottava vaihtoehto torjutaan kerta kaikkiaan! Vaalikoneeni tulos antaa näin ollen ehdottoman oikein ajattelevan ehdokkaan numeron.

Suosittelen muitakin käyttämään kehittämääni vaalikonetta ehdokkaan valintaan! Sinulla ei tarvitse olla edes internettiä tämän vaalikoneen käyttämiseen. Kaikki mitä tarvitaan on lyhyt kävelyretki oman kaupunginosasi vaalijulisteiden sijoituspaikalle.

Facebook-vaalikone toimi näin: joka kerta, kun joku fb-tuttu laittoi seinälleen puolueaiheisen päivityksen, puolue- ja vaaliryhmien ulkopuolella siis, merkattiin ko. puolueen kohdalle tukkimiehen kirjanpidolla yksi piste. Kommentteja ei laskettu, vain varsinainen päivitys joka koskee ko. puoluetta. Omia päivityksiäni en luonnollisestikaan laskenut mukaan. Vaalikone ehti pyöriä 2.6.2014-18.3.2015 ja sen sulkeutuessa tulokset olivat: Persut 122, Kokoomus 40, Vihreät 17, Vasemmistoliito 15, SDP 8, Kristillisdemokraatit 6, Muutos 2011 sekä Keskusta 5, Piraattipuolue 4 ja RKP 1 piste.)

Nuorista pitäisi huolehtia!

10.3.2015

Nykyinen nuoriso on tunnetusti erittäin huono. Ei se mitään saa aikaan. Siksi aikuisten on huolehdittava nuorisosta ettei se lähde ISIS:iin tai kouluammuskele!

Terrorismin torjumiseksi Suomeen pitäisi rakentaa katedraali.

Tarkoitan virallista katedraalia, jossa kristittyjen yhteisö voisi harrastaa uskontoa. Sellainen katedraali toimisi koko yhteiskunnan puolesta, ja jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus tutustua siihen.

Tämän idean tavoitteena on herättää keskustelua, mutta myös tuoda esille se, mitä tällaisella katedraalilla voitaisiin saada. Sen toiminta olisi avointa, julkista ja kaikkien tiedossa.

Idea varmasti tyrmätään, koska monet kokevat, että kristityt ja kristinusko eivät kuulu Suomeen.

Toinen esittämäni asia on, että herättäjille ja saarnaajille annettaisiin pedagogista koulutusta. Näin he voisivat saada suomalaisen opettajan pätevyyden ja opettaa lapsia.

Kristinuskon osalta tämä tarkoittaisi Raamattua, kirkkohistoriaa ja Jeesuksen elämää. Se ei tarkoittaisi poliittista uskontoa vaan tunnustuksellista kristinuskoa.

Minusta tällä tavalla voitaisiin luoda tasapainoista yhteisöä, johon jokainen sen jäsen voisi tuntea kuuluvansa.

Suomalaiset saavat taas hävetä silmät päästään!

1.3.2015

Jokainen suomalainen saa hävetä taas silmät päästään! Nyt laitamme vammaisia tuonne. Viime vuonna meillä oli joku homo-lesbo-show, jossa naiset julkisesti nuoleskelivat toisiaan lavalla. Sitä ennen oli joku kerta se hirveä Saatanaksi pukeutunut demoni soittamassa mustaa metallimusiikkia. Oli suuri triumfi pahuuden voimille, että ”Lordi” vielä kaiken lisäksi protestiäänillä meni voittamaan. Mitähän seuraavaksi joudutaankin keksimään kun aina vaan pitää keksiä friikimpi show? Viime vuonnakin oli se parrakas ”nainen”, Luojan kiitos hän ei sentään ollut Suomen edustaja!

Näiden Nimipäivien esitys on siis ns. punk-musiikkia, joka on täyttä anarkismia. Muistammehan, kuinka englantilainen Sex Pistols -punk-yhtye yritti Suomeen 1978. Silloin tiedettiin, kuinka turmiollista tämmöinen kakofonia oli nuorisolle ja esiintymislupa viranomaisten taholta peruttiin. Nuorisotyöttömyys oli Suomessa silloin räjähtänyt käsiin nimenomaan punkin ja muun anarkismin takia. Onneksi sentään punk-musiikki on kuollut jo vuosikymmeniä sitten eli sinänsä ei ole mitään vaaraa, että nämä selviäisivät edes karsinnasta varsinaiseen loppukilpailuun. Suomenkielisellä örinällä ei ole myöskään mahdollisuuksia edes ns. suvaitsevaisuuden varjolla.

Vanhoina hyvinä aikoina vammaisia suvaittiin ihan luonnostaan koska ei ollut hoitolaitoksia jonne heidät olisi saanut pois ihmisten silmistä. Suvaitsevaiston ei tarvinnut erikseen ryhtyä suvaitsemaistuttamaan heitä (suvaitsevaatiota? Vrt. homosaatio?). Vammaiset olivat kiitollisia ja nöyriä siitä avusta, jonka he hyvien ihmisten taholta saivat. Ei olisi kenellekään vammaiselle tullut mieleen hypätä lavalle riehumaan ja metelöimään! He istuivat nöyränä ovensuuhun klapilaatikolle lakkiaan puristellen ja jokainen köyhäinapua tarvitseva sai talosta aina leivän tai muuta ruokaa.

Ovatko tämän yhtyeen kannattajat muuten tietoisia siitä, että Euroviisu-kappaleiden kesto tulee olla noin kolme minuuttia? Tämä mökä kestää vain puolet siitä, mikä toki on kuulijoiden korvien säästämistä mutta pistesijat voi unohtaa, lieköhän edes kilpailun sääntöjen hengen mukaista? Sain myös selville, että taustalla on joku YK:n vammaissopimus ja sen hyväksyminen. Poliittinen kannanotto on myös Euroviisujen säännöissä yksiselitteisesti kielletty. Nyt, kun kansa äänesti taas väärin, niin olisiko mahdollisuutta edes diskata tämä pois sääntörikkomuksen takia? Tästähän on ennakkotapauskin kun vuonna 2009 eräs kilpailukappale loukkasi Venäjän presidentti Vladimir Putinia ja se hylättiin.

Rukoilkaamme kaikki yhdessä, että emme joudu häpeämään tätä yhtyettä ja sen esitystä finaalissa asti vaan että se pian vaipuu unohdukseen!

Lasten itku on tärkeä osa joulua!

24.12.2014

Se on jouluaatto tänään. Kylläpä lapsilla on hauskaa ja ne ovat niin innoissaan! Oikeastaan se on aika ärsyttävää. Muistammehan vielä nuo lapsuuden joulut? Ne, jotka olivat täynnä pelkoa, pettymyksiä ja itkua. Mitäs jos otetaan noilta pikku pirulaisilta luulot pois, ei kun siis annetaan niille nämä ihanat vanhan ajan joulun kokemukset jotka itsekin on joutunut kärsimään!

Lahjojen, ei Jeesuksen, tuloahan ne kakarat odottavat. Laitetaanpa siis niille oikein kunnon vanhan ajan odotus. Muistattehan ne vanhat ajat? Silloin ei uskomatonta kyllä ollut edes kännyköitä! Kaikkia asioita ei saanut hoidettua edes samalla sekunnilla, vaan joutui menemään lähimmän lankapuhelimen luokse ja mentiin rauhallisessa minuuttiaikataulussa.

Jouluaaton teemana on siis loputon pitkittäminen. Ei puhettakaan, että ennen iltaa tapahtuisi yhtään mitään. Lapsukset ovat – tietenkin – heränneet jo noin klo 2 maissa aamuyöllä koska on jouluaatto eikä ajatus koulupäivästäkään saa niitä uneliaaksi. Oikea jouluhan alkaa vasta joulurauhan julistuksesta, eli tuo tilaisuus katsotaan vanhaan tapaan yhdessä televisioruudusta. Niin, tiedättehän varmaan sen olohuoneen hyllyyn unohtuneen monitorilta näyttävän ruudun, jossa ei ole tietokonetta kiinni. Se on televisio.

Harras virrenveisuu ja mahtipontiset puheet ovat lasten mielestä ns. mälsää. Harmi kyllä tuo Turusta suorana lähetettävä ohjelmanumero ei kestä kovin kauaa, mutta ainakin pentujen pitää olla puoli tuntia hiirenhiljaa ja katsoa kun käsketään joten parempi kuin ei mitään.

Jos joulukuusta ei ole vielä kannettu sisään ja koristeltu, niin siihen kyllä uppoaisi jopa pari tuntia. Valitettavasti tämä puuha on lasten mielestä useimmiten hauskaa, joten parempi että se on hoidettu jo aatonaattona pois tieltä. Mitä vähemmän aattona on tekemistä, sen pidemmältä odotus tuntuu.

Onneksi ohjelmassa on vielä pari pakollista numeroa, joita pystyy pitkittämään niin kauan kuin haluaa. Ne ovat: jouluateria sekä joulusauna.

Saunassa lienee mukavampi käydä ensin ennen kuin on syönyt pötsinsä pullolleen. Ja nyt saunotaankin oikein perusteellisesti! Jokainen minuutti saunassa tuntuu lapsista noin 7 vuodelta. Aikuiset voivat käydä löylyssä monta, monta, monta kertaa välillä jäähdytellen. Saunan jälkeen voi vielä istua pyyhkeet ympärillä filosofoimassa tunnin tai parin ajan.

Lapset tietävät, että jouluateriakin on vielä edessä ennen kuin saa kerätä loottia ja kylläpä niitä kismittää kun aikuiset vain löpisevät tällaisessa tilanteessa. Ota tästä siis kaikki irti!

Perheenäidin ei tarvitse kiirehtiä laittamaan kystä kyllä. Nyt on joulu ja pitää olla rauhallista joten toimitaanpa sen mukaisesti. Mitä verkkaisemmin joulupöytä valmistuu, sitä kauemmin lasten pitää vieläkin odottaa. Lasten ei tarvitse osallistua kattamiseen tai mihinkään. Älä edes ehdota semmoista! Nehän hoitaisivat homman nopeasti, ja sitä me emme halua.

Ja eikun syömään, oikein pitkän kaavan kautta. Tänään syödäänkin oikein nautiskellen (ja pitkittäen)! Maistellaan jokaista suupalaa hartaasti ja hyvin pureskellen. Joulupöydän keskustelujen tulee myös olla erityisen pitkäpiimäisiä ja laajoja, alkaen jo muinaisten luolamiesten jouluista ja siitä antiikin Kreikan ja Rooman kautta edeten pikkuhiljaa keskiajan kautta renessanssiin ja niin edelleen. Pääasia että lapset joutuvat odottamaan aina vain kauemmin. Kitiseville voi huomauttaa näsäviisaaseen sävyyn, että näiden tulisi olla kiitollisia, että meillä on kinkkua ja yltäkylläisyyttä koska Japanian lapset näkevät samaan aikaan nälkää!

Pöydän korjaaminen ja astioiden laitto koneeseen saa tänään viedä myös aivan erityisen kauan aikaa. Mitään kiirettä ei (aikuisilla) ole. Sitä paitsi pitää vielä hieman levätä ja antaa ruoan laskeutua ennen kuin se tulee. Nimittäin siis joulukahvi. Tokihan nyt kahvia pitää vielä juoda että jaksaa odotella pukkia!

Pitkän, verkkaisen ruokalevon jälkeen voidaan pikkuhiljalleen aloitella kahvittelu. Pääasia, että sen kanssa ei pidetä minkäänlaista kiirettä. Suomalaiseen perinteeseen kuuluu kursailu ja se, että kahvipöytään ei edes kehdata mennä ennen kolmatta kehoitusta. Tänä päivänä pitää noudattaa kaikkia perinteisiä tapoja ja erityisesti tätä. Samalla voi vaivihkaa katsella lasten otsasuonien pullotusta, kun ne eivät meinaa suorastaan housuissaan pysyä kun aikuiset vain puhuvat ja syövät torttua ja ottavat vielä kolmannenkin kupillisen kaikessa rauhassa. Ehkäpä kahvi vielä loppuu kesken ja äiti joutuu keittämään lisää!

Sitten kun kahvipöytäkin on korjattu pois ja levätty vielä hetki, voidaan lähteä nukkumaan. Tai ainakin tällä voidaan vitsailla lapsille. Hauskaa on myös tehdä pieni käytännön pila: perheen isä tulee tohkeissaan olohuoneeseen hiuksiaan repien ja huutaa että kaikki joululahjat on varastettu! Muistakaa ottaa lasten reaktio kännykkävideona talteen ja lähettää se hauskoihin kotivideoihin tai YouTubeen.

Lahjojen saamisen, sitten kun ne lopultakin todella saadaan, riemu kannattaa myös pilata jotenkin. Se tavallisin tapa on tilata pelottava, viinalta haiseva joulupukki, joka törmää sisään kovaäänisesti. Tämän syliin kauhusta halvaantuneet lapset sitten istutetaan. Ne lapset, jotka eivät suostu pelästymään järjiltään, voidaan pakottaa esimerkiksi laulamaan pukille joululauluja ennen kuin lahjojen jako voidaan aloittaa. (Muistakaa taas kännykkävideo!)

Kaikkein eniten ipanoiden verenpainetta nostavat pehmeät paketit. Jaetaanpa ne siis ensin! Tai vielä parempi, laitetaan kaksi erillistä lahjasäkkiä. Ensimmäisessä on ainoastaan pehmeitä paketteja ja otetaan ainoastaan tämä säkki jakoon ensin. Lapset luulevat hetken, että eivät ole edes saaneet muita kuin pehmeitä paketteja. Odota että lapset alkavat kunnolla itkeä ennen kuin se toinenkin lahjasäkki löytyy. Lasten itku on vähintään yhtä oleellinen osa joulua kuin Joulurauhan julistus.

Hauskaa joulua kaikille pirullisille ilkiöille!

Maahanmuuttajista

20.12.2014

Oikeastihan kaikki maahanmuuttajat tulevat Suomeen nimenomaan tavoitteena nopea kotoutuminen ja sopeutuminen suomalaiseen kulttuuriin. Suomen kieltä opetellaan suurella innolla ja koitetaan käyttää sitä mahdollisimman paljon. Moni maahanmuuttaja ei oikeastaan edes haluaisi mitään yhteiskunnan tukia koska he ovat syvästi kiitollisia siitä, että pääsivät länsimaiseen demokratiaan pois vaikeista oloista. Ne ihmeen harvat maahanmuuttajat, joilla ei jo valmiiksi ole esimerkiksi koneinsinöörin, sairaanhoitajan tai opettajan koulutusta, pyrkivät heti opiskelemaan suomeksi suomalaiseen oppilaitokseen tai yliopistoon ja valmistumaan kovasti opiskellen hyödylliseen ammattiin. Jokainen maahanmuuttaja haluaa mahdollisimman nopeasti tekemään ahkerasti töitä ja maksamaan paljon veroja Suomeen. Minkäänlaiset suojatyöpaikat eivät ole maahanmuuttajien tavoitteena, vaan he haluavat nimenomaan ammatteja, joissa he voivat olla mahdollisimman paljon hyödyksi suomalaisille. Suomalaista kulttuuria jokainen maahanmuuttaja ihailee ja haluaa päästä siihen sisälle mahdollisimman paljon. Maahanmuuttajat sisäistävät nopeasti miesten ja naisten tasa-arvon sekä sen, että sukupuolia ei Suomessa pidetä erillään. Jokainen maahanmuuttaja ymmärtää pian, että esimerkiksi toisen sukupuolen kättelemisessä ei ole mitään ihmeellistä ja että esimerkiksi uimahallissa voi aivan hyvin olla samaan aikaan molempia sukupuolia uimapuvut yllään. Minkäänlaisia erivapauksia esimerkiksi ruokailun tai vapaapäivien suhteen ei kenellekään maahanmuuttajalle tulisi mieleenkään koskaan vaatia. Sanoohan suomalainen sanontakin että ”Maassa maan tavalla”. Kristinusko ei ole maahanmuuttajille koskaan mikään ongelma, heidän mielestään olisi aivan hullua että esimerkiksi heidän lapsensa eivät saisi osallistua koulun joulujuhlaan tai eivät voisi laulaa Suvivirttä. Poikien ja tyttöjen ympärileikkaus, moniavioisuus tai alaikäisten laittaminen naimisiin ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin ja ovat sitä paitsi laittomia, joten maahanmuuttajat luopuvat näistä tavoista. Maahanmuuttajat ymmärtävät, että heidän Suomessa nuoruuttaan viettät lapsensa haluavat hengailla suomalaisten kavereiden kanssa ja tehdä näiden kanssa ihan tavallisia asioita kuten yhteissaunomista, kaljan juontia, hengailua ostarilla ja kaduilla ja esiaviollista seksiä. Näistä asioista maahanmuuttajavanhemmat eivät koskaan suutu.

Ohjeistus kaikille meedioille

24.8.2014

Kaikkien medioiden olisi syytä jatkossa muistaa se yleiseksi käytännöksi muodostunut fakta, että jos joku jonkun puolueen jäsen sanoo, tekee, päivittää blogiin tai facebookiin tai jotenkin muuten tekee aivan mitä tahansa, se on silloin aina kaikkien ko. puolueen kannattajien yhteinen vakaa mielipide ja se pitää näin ollen sellaisena esittää.

Eli jos vaikka hypoteettisen Tosisuomalaisten puolueen kansanedustaja Pikkarainen sanoo, että alle 5000 euroa kuukaudessa tienaavat ovat köyhiä, ei pidä laittaa uutisotsikkoon ”kansanedustaja Pikkarainen sanoo että alle 5000 euroa kuukaudessa tienaavat ovat köyhiä” vaan se pitää otsikoida ”Tosisuomalaisen puolueen mielestä alle 5000 euroa kuukaudessa tienaavat ovat köyhiä”. Muistakaapas siis tämä yleissääntö, josta ei ole minkäänlaisia poikkeuksia. (Paitsi ehkä eräiden oikein ajattelevien puolueiden kohdalla mutta muuten koskaan ei.)

Kansa äänesti taas väärin!

26.5.2014

Nyt on eurovaalit ohi ja äänioikeutetuista noin 40 % äänesti, mutta suurin osa heistäkin äänesti taas jälleen kerran väärin! Luin huolellisesti kaikkien oikein ajattelevien puolueiden ja niiden kannattajien esittämät kommentit tästä huonosta äänestystuloksesta ja hahmottelen niiden pohjalta tähän nyt lakiuudistukset, joilla väärin äänestämistä saadaan vähennettyä. Uudet lait ovat mahdollisimman tasapuoliset ja reilut kaikille kansalaisille.

 • Väärin ajattelevan puolueen äänestäminen on kiellettyä.
 • Omalta kotiseudulta tai omasta maakunnasta kotoisin olevaan ehdokkaan äänestäminen on kiellettyä.
 • Itä-Suomessa asuvan on kiellettyä äänestää itäsuomalaista ehdokasta.
 • Pohjois-Suomessa asuvan on kiellettyä äänestää pohjoissuomalaista ehdokasta.
 • Väli-Suomessa asuvan on kiellettyä äänestää välisuomalaista ehdokasta.
 • Etelä-Suomessa asuvan on kiellettyä äänestää eteläsuomalaista ehdokasta.
 • Nuoren äänestäjän on kiellettyä äänestää nuorta ehdokasta.
 • Keski-ikäisen äänestäjän on kiellettyä äänestää keski-ikäistä ehdokasta.
 • Iäkkään äänestäjän on kiellettyä äänestää iäkästä ehdokasta.
 • Ehdokkaan, jolla on sama äidinkieli kuin itsellä, äänestäminen on kiellettyä.
 • Oikeistoa kannattavan on kiellettyä äänestää oikeiston ehdokasta.
 • Keskustaa kannattavan on kiellettyä äänestää keskustalaista ehdokasta.
 • Vasemmistoa kannattavan on kiellettyä äänestää vasemmiston ehdokasta.
 • Rasistin on kiellettyä äänestää rasistista ehdokasta.
 • Suvaitsevaisen on kiellettyä äänestää suvaitsevaista ehdokasta.
 • Maahanmuuttajan on kiellettyä äänestää maahanmuuttajaehdokasta.
 • Kantasuomalaisen on kiellettyä äänestää kantasuomalaista ehdokasta.
 • Etnisen ryhmän edustajan on kiellettyä äänestää samaan etniseen ryhmään kuuluvaa ehdokasta.
 • Mikäli ehdokas on käynyt puhumassa äänestäjän omalla paikkaseudulla tai sen lähellä viimeisen vuoden aikana, hänen äänestämisensä on kiellettyä.
 • Kaupungissa asuvan on kiellettyä äänestää ehdokasta, joka asuu kaupungissa.
 • Maaseudulla asuvan on kiellettyä äänestää ehdokasta, joka asuu maaseudulla.
 • Mikäli puolueessa on ehdokas, joka on saanut oikeudessa tuomion rikoksesta, sen puolueen äänestäminen on kiellettyä.
 • Homoseksuaalin on kiellettyä äänestää homoseksuaalista ehdokasta.
 • Heteroseksuaalin on kiellettyä äänestää heteroseksuaalista ehdokasta.
 • Biseksuaalin on kiellettyä äänestää biseksuaalista ehdokasta.
 • Zoofiilin on kiellettyä äänestää eläinehdokasta.
 • Äänestäjällä, joka on idiootti, eli jonka älykkyysosamäärä on alle 35, ei ole äänioikeutta.

Eiköhän näillä laeilla saada vihdoinkin väärin äänestäminen kuriin ja isänmaamme EU nousuun!


Bad Behavior has blocked 27 access attempts in the last 7 days.